TICKER

Friday, June 24, 2011

JOM JOIN BLOGLIST BUDAK KUAT PERASAN TU..!


yes akhirnya dapat gak buka blog.. aduhhhhhhhh petang tadi xleh buka langsung.. benggong streamyx ari nie.. 

Tadi masa buka fb tengok group sb ada blog geng blogger ni dia wat JOM JOIN BLOGLIST BUDAK KUAT PERASAN TU..! saya mahu join la... keje nak join segmen n bloglist jer saya ni... hahahahhahahhahha.. 

apa ni merepek keje saya ni.. 

jom2 kita mulakan syarat-syaratnya

1. follow rasa saya dah follow kan.. hahahahha

2. tag kan kwan ya.. nak tag kan blog ni la Ayie Nano..

3. letakkan banner ...... kat bawah saya dah letak ni









4. Done!!!!!!!!!!!!

sesiapa nak join bloglist ni klik SINI