TICKER

Wednesday, April 30, 2014

Inilah Hasil DIY ku

Inilah Hasil DIY ku | Assalamualaikum, Agak lama Cik Ash menyepikan diri dari dunia blogging ini, malam ni rasa nak kongsi kan hasil kerja Cik Ash sepanjang bulan januari aritu duk buat DIY barang keperluan untuk majlis kahwin nanti. 

Dekat bawah ini adalah sebahagian kerja-kerja memDIY yang Cik Ash buat rasa puas hati...semoga dipermudahkan urusan Cik Ash nanti....


Bunga crepe adik cik ash yang ajar
      

Bunga Brooch ni hasil belajar dari Google


Prop2 ni print sendiri jer.. wat demi  Cik Atin My sepupu.. heheheh

Ok la korang semua tu jer la hasil kerja yang Cik Ash nak  tunjuk banyak lagi nanti Cik Ash update di sini lagi...


7 comments:

  1. Rajinnya kak ckin... Tgn berseni suma jd.. Xsabarnyaa.... Hehhe.. Eh sape plak yg xsabar ni ..jahahhaha

    ReplyDelete
  2. @♥ ROS ♥

    rajin bilo rasa nak buat gak... bilo mls wat xtaw jah....

    ReplyDelete
  3. Wah..cantiknya, Cik Ash! Akak berkenan semua :)

    ReplyDelete
  4. @salmiah awang
    hihihi... semangat untuk buat guna masa wedding bulan 5 aritu... hihihi

    ReplyDelete
  5. @Farrah MF

    dalam gambar nampak cantik... hihihihi

    ReplyDelete
  6. Jom join GA Cikna, Cikna nk cari 10blogslist b2b, sbgi rujukan utk mjls bln9 ni.....;-)

    ReplyDelete