TICKER

Friday, May 8, 2015

Header Blog Berwajah Baru



Assalamulaikum..

Ada yang perasan tak header blog berwajah baru... Cantik tak.. hihihihi.. Header tu hasil design Shad ya.. Terima kasih kepada shad di atas hadiah ini... kak ekin suka... header-header sebelum ni semua ekin buat sendiri... sejak laptop tak ada susah sikit nak mengeditnya.. dapat hadiah header dah kira sangat bertuah taw hihihi... jangan lupa terjah blog Shad taw.

*entri autopost hihihi.. tulis dah lama baru share malam ni...

13 comments:

  1. kalau x ckp mmg x perasan header tu dh tukar...cANTIK!...kalau letak warna pink mesti lagi cantik ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... memey kalu xnk.bgitaw pun tapi terharu sgt shad tolong buat kan design tu... tnda terima kasih singgah blog shad

      Delete
  2. hadiah semepena apa tu...ada join any segmen ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah tnda terima kasih ekin slalu masuk blog dia

      Delete
  3. Cantikkkkkkk! Manis menawan blog ekin ada header baru :)

    ReplyDelete
  4. bestnya +Cik Ash dapat hadiah. Cantik sangat.

    ReplyDelete
  5. tahniah Ekin.. cantik headernya..

    ReplyDelete
  6. wow Shad.. hehehe.. dia nye rumah pun ada header baru.. CT x nmpk header sbb blogwalking guna hp ni..

    ReplyDelete