TICKER

Friday, January 29, 2016

Gift Dari MBO Cinemas

Gift Dari MBO Cinemas 





Assalamulaikum... 
Hai u all semua...punya la lama tersimpan dalam draf ni entri baru perasan hahahhaha...  ini ekin ada nak share something dengan korang la... ingat tak entri tentang Review | Perasmian Pembukaan MBO Cinemas Central Square Sungai Petani Kedah yang ekin pernah share sebelum ni... kalau u all belum baca jom baca dulu ya..

Hasil ekin review dan  post tentang pembukaan MBO cinemas di Central Square Sungai Petani aritu secara online ekin dapat gak gift dari pihak MBO cinemas ni... Terharu sangat dapat gift voucher percuma dan Fidget Magnet percuma ni... ekin tak dapat hadiri program itu walaupun kira dah dekat tempat ekin menetap sekarang ni.. disebabkan ada masalah masa hari pembukaan tu... 

Program itu kerjasama dari MBO Cinemas dan team Projek Blogger Utara yang lain kalau nak baca kisah review tentang pembukaan dari kami semua meh terjah entri seperti bawah ni 

Blogger Utara 


Online Review 

Kalau ingin tengok apa yang menarik tentang MBO cinemas ni boleh terjah ke webiste MBO Cinemas  ya... ok la itu saja yang ekin nak share hihihi.... 


 

4 comments:

  1. ika penah sekali je tgk wyg kt MBO . biasanya tgv je yg dok layan . gsc pon kadang2 .

    ReplyDelete
  2. Tahniah... Dah lma tak tengok wayang...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ekin. kira tgu animasi keluar baru nak pegi guna hihihi

    ReplyDelete