TICKER

Saturday, January 16, 2016

Jom Blogwalking #1

Jom Blogwalking #1 


Hai selamat pagi semua, hari ini ekin nak kumpulkan senarai blogger yang follow blog ekin... maaf terlambat nak follow balik blog korang ya... 
sebelum ni ekin online blog guna hp susah nak follow blog... kini dah boleh nak follow back ya... tengok ramai sangat ni.. ada blog yang ekin untuk tak ada blog nanti ekin senaraikan listnya nanti.. list yang pertama untuk di blogwalking mereka adalah seperti di bawah ni :-


maaf agak terlewat update blog... ni la hasil blogwalking ekin untuk hari ini... akan bersambung lagi nanti... 


8 comments: