TICKER

Thursday, March 17, 2016

Kalau Dapat Baucer Lazada Inilah 10 Barang Yang Saya Pilih

Kalau Dapat Baucer Lazada Inilah 10 Barang Yang Saya Pilih



Hai korang, ini ada berita baik buat yang suka  shopping online atau suka join contest,lazada sedang menganjurkan contest sempena Lazada 4th Birthday For Blogger Malaysia Contest 2016. Contest ini bermula pada 15 Mac hingga 18 Mac 2016. Lazada yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual pelbagai barang untuk dipilih dengan mudah. 

Cik Ash suka shopping kalau Cik Ash dapat peluang shopping di Lazada ni, barang yang Cik Ash nak shopping dengan harga kurang daripada RM100, Jom kita intai-intai barang yang Cik Ash nak shopping ni.

1. Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads 

Spin Mop Magic dah lama Cik Ash teringin nak dapatkan tapi belum berpeluang nak dapatkannya... kenapa Cik Ash ingin mop spin ni sebab memudahkan Cik Ash buat kerja mengemop lantai dengan mudah tanpa perlu menggunakan cara mop trandisional,kalau dapat mop  spin sangat mudah  dan senang kan.. tangan pun tak sakit kalau guna spin mop hihihi...

2. Tupper Cabinet
Tupper Cabinet ini pun dah lama Cik Ash teringin tapi tengok harga alamak cancel dulu la jawabnya.. Cik Ash sangat suka tupper cabinet sebab terfikir boleh simpan baju-baju dengan kemas tersusun nanti bila ada Tupper cabinet ni.. 

Tupper Cabinets diperbuat daripada bahan kalis air yang membolehkan penyingkiran cekap habuk dan kotoran menggunakan kain lembap, manakala elemen mesra alam sekitar membuat risiko penggunaan percuma kerana mereka diperbuat daripada resin, yang bebas daripada asid formik.

*Setiap kiub boleh bertahan sehingga 10kg berat badan
*Ringan dan kalis air. 
*Boleh digunakan walaupun selepas banjir.
*Mudah untuk memasang dan
penyingkiran cekap habuk dan kotoran
*Menarik,meyegarkan dan berwarna-warni


3.   Hanging Pole

Hanging Pole pun Cik Ash nak sebab boleh Cik Ash gantung-gantung hangbag yang banyak kat rumah ni... gantung selendang pun boleh gak ni... bila ada nanti kemas la nampak tersusun kan... 

4. Cadar Patchwork
Cadar Patchwork dah lama Cik Ash teringin tapi harga pasaran sangat mahal... bila terlihat dekat lazada harga lebih terus jatuh cinta nak cadar ni hihihi...

5. SoKaNo Crocodile Leather Bags
Bags Crocdile ini Cik Ash dah lama berkenan tapi harga mahal masa tu so sekarang dah murah teringin la nak dapatkan satu utntuk pakai raya hihihi... 

6. SUNSURIA Mini Fan 

alat mini fan sunsuria ini pun nak gak boleh letak ruang bilik Cik Ash kan.. nak beli yang besar mahal sangat hahahhaha....

7. Slim Design 4-Tier Rack with Wheels - 4 Tier

Rack ini Cik Ash teringin nak dapatkan sebab nak jimatkan ruang bilik mandi dengan rack ni.. nampak kemas tersusun bilik kalau ada rack macam ni kat... mudah dan senang nak tolak... hihihi

8. Mini Sewing Machine 
Mesin jahit mini dah lama Cik Ash nak tapi tengok harga mahal sangat ni ada murah harap boleh beli la mudah untuk jahit-jahit apa dengan senang hihihi...


9.  Electric Oven
Oven  ni lama dah teringin nak sangat time buat kek,biskut ke dan lain-lain bila ada oven memudah kerja ekin lepas ni... 


10. Bosch Cordless Impact Drill 

Drill ni pun kalau Cik Ash dapat beli sangat bagus la untuk Cik Ash mudah nak drill apa-apa dengan senang tak yah upah orang dah lepas ni hahhahaha

Cepat-cepat pergi shopping esok tarikh last untuk shopping... klik banner untuk shopping ya...




This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

10 comments: