TICKER

Tuesday, May 31, 2016

Hasil Watermark Design Sendiri

Hasil Watermark Design Sendiri



Hai korang semua... update hari ini untuk tunjukkan hasil design watermark untuk rakan-rakan blogger ekin yang selalu berada dalam top comment  dan  Projek Blogger Utara. ekin saja ingin asas bakat yang lama dah ditinggalkan hihihi.. ni hadiah buat mereka semua.. harap puas hati dengan watermark ni... ada lagi watermark untuk top comment kat blog ekin yang belum ekin buat dalam proses dulu.. sekarang ekin tak dapat nak tumpukan lagi adahal kecemasan berlaku.. sory sangat


Watermark Top Commment 
















so sesiapa ingin menempah watermark boleh email ekin ash.rie8506@gmail.com ya... 




16 comments: