TICKER

Monday, September 5, 2016

Menang GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua!



Hai semua, Alhamdulilah rezeki bulan ogos aritu   blog cik ash rezeki  Menang GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua! bermula pada 20/07/2016 sehingga 20/08/2016.  ... terima kasih Tuan punya blog di  atas giveway  yang dianjurkan. lepas ni ada masa terluang ekin pergi blogwalking hihihi... tu pun join di saat akhir hihihihi... kalau nak taw tips untuk menang Giveaway gak kalau join diakhir -akhir la.. tapi itu atas rezeki korang kalau bertuah... :)

Ok itu saja yang ekin nak bagitaw ekin menang... ekin dapat tempat ketiga di atas tu tulis 1 tabung ekin tak taw lagi macam ner rupa tabung tu sebab belum sampai di tangan bila dah dapat nanti ekin kongsi dengan korang ea.. 

11 comments: