TICKER

Saturday, October 1, 2016

Hello Oktober 2016

Hasil carian imej untuk Hello Oktober
Hello Oktober 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan Oktober  2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan Oktoberr kan...bulan Oktober ni ada sesiapa yang sambut besday tak..

 Sepanjang september aritu aktiviti menulis berjalan seperti biasa ada gak kemalasan pada disaat akhir nak bulan september gitu mood malas menulis blog dah tak ada hihihihi...rasa traffic bulan ni kurang menyerlah sikit sebab ekin pun jarang share blog hihihihi...


Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang September 2016 banyak gak tu entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...




12 comments: