TICKER

Saturday, December 17, 2016

Cuti Sekolah Main Saidina Dengan Anak Saudara

Cuti Sekolah Main Saidina Dengan Anak Saudara | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..maafkan hari ini baru entri yang Cik Ash sempat tulis... tak dapat nak menulis blog hari2 dah... pengelangan tangan sakit selepas terjadinya mesin basuh bahagian spin tak berpusing jadi bila waktu pengeringan Cik Ash guna tangan tu yang sakit tangan.. bersabar jer la mampu ujian Allah bagi...


Cuti sekolah baru-baru ini Cik Ash sempat luangkan masa bermain saidina dengan anak saudara Suami Cik Ash .saidina yang Cik Ash tebus melalui TM Point aritu kalau ada terlepas pandang mengenai bagaimana Cik Ash tebus point boleh la singgah di entri Tebus Point Hadiah Dengan TM Rewards.

Syok bila geng bermain ni... lagi pulak Cik Ash ada beli reket badmiton gak tu tak ada peluang lagi nak bermain dengan diaorang sebab siang hari diaorang tak mari kat rumah.. kalau waktu malam ni penuh kat rumah dengan diaorang.. sekali berkumpul 7 orang hihihihihi...

Itu saja yang Cik Ash nak kongsi dengan korang semua.. best bila dapat luangkan masa bermain saidina ni bila ada geng hihihihihi...

7 comments:

  1. akak x pandai main benda ni..hihihi

    ReplyDelete
  2. dulu kecik2 suka main saidina..best! ;p

    ReplyDelete
  3. Wahhh lama sangat tak main saidina :D Bestnya mengimbau zaman kanak-kanak jugak ni.

    ReplyDelete
  4. Best tau main saidina nie..
    Mengasah bakat macam mana nak manage duit dan harta.. hehehe

    ReplyDelete
  5. samalah tok pun x bape pandai sgt main

    ReplyDelete
  6. Dah lama akak tak main Saidina nih,..

    ReplyDelete