TICKER

Saturday, January 7, 2017

Keywords Blog Cik Ash #26

Keywords Blog Cik Ash #26 |  Assalamualaikum... Hai korang semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat.


Seperti biasa la bila awal bulan ni  ekin nak share keyowords untuk bulan December 2016  aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang sedang cari Roti sosej gulung, Patahnya Sebelah Sayap,Lagu, cik planner,install kodi add ons,cinta dan wahyu..


Manakala dekat nuffnang pulak carian di atas adalah review munafie,lagu patahnya sebelah sayap,ucapan selamat pagi di jumaat pun ada orang cari hihihihi, gambar baim, jihan dengan suami dan wanita ibarat pokok semalu.

Ok la itu saja yang ekin ingin kongsi dengan korang semua... jumpa lagi di lain entri... 


2 comments: