TICKER

Thursday, March 23, 2017

Dapat Sample Whiskas 3 Pek 85g

Dapat Sample Whiskas 3 Pek 85g  

pek makanan kucing

Assalamualaikum.. 

Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat la ya.. hari kesihatan cik ash alhamdulilah ok.. tapi kena banyak rehat la.. makan pun kena kerap.. 

Eh hampir terlupa cik ash nak bagi sebelum ni cik ash pernah request produk makanan kucing iaitu Whiskas nak cuba bagi dekat kucing dekat rumah ni.. nak taw dia makan ke tak.. hihihihi.. sokmo duk bagi makanan kering kat dia lekat sokmo hahahhaha.. makan kalut sangat gak pun.. 

Alhamdulilah selama 2 minggu tunggu produk tu sampai kat rumah akhirnya sampai juga.
Ok la itu saja entri cik ash.. loni masa untuk menaip entri panjang belum dapat lagi.. banyak lagi entri review yang belum tulis.. nak bagi kesihatan pulih dulu.. minggu depan kena pergi  hospital untuk ambik darah pulak.. harap dipermudahkan tak ada apa2 masalah la nanti.. 

5 comments: