TICKER

Friday, December 22, 2017

Hadiah Daripada Blogger Sis Gee

Hadiah Daripada Blogger Sis Gee | Assalamualaikum.. Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafat ya.. lama tak update entri waktu malam la, hari ini rajin nak update waktu malam.. hahahhaah.. harap ada yang sudi baca la ya..


Alhamdulilah diberi kesempatan untuk menulis dekat blog hari ini, kesihatan tak berapa nak ok pulak ni rasa nak demam jer, doakan Cik Ash ya.. Baru ini Cik Ash ada up entri pasal menang giveaway sis gee . 

Alhamdulilah barang gee telah selamat terima pada Cik Ash hari apa tak ingat dah hahahaha.. aritu mamai baru bangun tidur barang tu sampai..  terkejut sangat dapat barang ni sebab macam-macam ada barang yang penting suka Fridgit Magnet tu boleh tambah koleksi dekat peti ais hahahahaha.. dekat peti ais loni semua hadiah daripada kawan-kawan blogger cik ash lekatkan situ. penuh satu ruang atas peti ais.. 

Antara barang yang Sis Gee bagi dekat Cik Ash adalah Planner, keychain penyu, bag mekap up, dan fm penyu.. teruja taw awak dapat hadiah banyak macam ni.. alhamdulilah rezeki Cik Ash dalam blog sentiasa ada walaupun tak macam selalu. sambil-sambil support kawan blogger join giveaway yang Cik Ash ternampak dekat dashboard ni..

Ok la itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua best dapat hadiah daripada rakan blogger ni so yang mana nak kenal-kenal dengan sis gee boleh la pergi terjah blog dia ya dekat SINI , Cik Ash kenal dia sejak join group bloggerpantaitimur. 


12 comments:

  1. tahniah cik ash! smoga sentiasa diberi kesihatn yg baik..bnykkn minum air kosong bg stabil suhu..=)

    ReplyDelete
  2. get well soon cik ash!thank you buat entry special edition ni!hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniahh, bestnya banyak hadiah dapat..hehee..

    nak planner tuh..tp takdak rezeki.....gituuu~

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki... tahniah...

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik ash, kita aim jugak planner tu, tapi takde rezeki. Hehee

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Ash dapat hadiah. Murah rezeki akak. :D

    ReplyDelete