TICKER

Sunday, January 21, 2018

Mamee Monster Perisa Karipap

Mamee Monster Perisa Karipap | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat ya.
 
Mamee Monster Perisa Karipap

Baru-baru ini cik ash ada bawa ibu mentua pergi kedai borong makanan segera, saja-saja bawa dia perlepas angin lama sangat duduk dalam rumah tak keluar rumah langsung.. biasa la ibu mentua cik ash sakit orang tua kan.. Macam-macam dia nak makan.. hihihihi.. sambil-sambil dia kata bagi dekat cucu-cucunya katanya..

Dalam duk pilih barang-barang ibu mentua kata nak  Mamee Monster so cik ash usha-usha la ada perisa Ayam dan perisa baru karipap so cik ash bincang dengan suami ambik yang perisa karipap. rasa tak silap cik ash perisa ni tahun lepas lagi kan, tapi cik ash taw hahahahha menu baru kan so teruja la nak memcuba.. hihihihi.. Cik Ash paket besar ada 40 bungkus harga dah lupa hahahaha.. sambil-sambil update blog makan benda alah tu alahai.. ralik sungguh la..

Pengalaman cik ash makan Mamee Monster Perisa Karipap ini rasa makan karipap la, sebab rasa dia macam inti karipap yang kita makan tu, lepas lebih rangup dan rapuh jer mungkin nak ubah struktur makan seperti karipap la kan.. bagi cik ash lebih suka makan Mamee Monster perisa BBQ sebab dari dulu lagi selalu makan yang tu.. hihihihi.. Ada tanya suami dengan suami Mamee ni suami kata ok jer biasa jer tak ada rasa sama dengan mamee lain.. hahahhaha.. suami gak sokmo bab tanya pasal makanan gitu la..

Ok la korang itu cik ash nak bagi cik ash dah try makan Mamee Mosnter Perisa karipap hihihihi.. so kalau ingin rasai pengalaman makan mamee ni cepat-cepat usha kedai runcit hahahha.. selamat memcuba.



11 comments:

  1. Nak try la cikash.. pelik tapi benar ni hehe. Thanks cikash for info

    ReplyDelete
  2. sha selalu beli perisa ni haha biasalah sha kan hantu karipap :p

    ReplyDelete
  3. menarik kan rasa karipap... camana rasnya tu... akak lum try....

    ReplyDelete
  4. Ira pun dah cuba, boleh ketagih jugak makan mamee karipap ni kak, kalah karipap sebenar hahaha

    ReplyDelete
  5. waa mamee karipap yer first time juga dengar ni..

    ReplyDelete
  6. wahh maju!tak pernah ku tahu ada perisa karipap!

    ReplyDelete
  7. wow rare betul perisa karipap. haha.

    ReplyDelete
  8. Wahhh ada perisa karipap ye. Baru ana tau. Selalu tau ada perasa ayam kari je.

    ReplyDelete