TICKER

Thursday, January 11, 2018

Mini Tees Daripada Printcious.com

Mini Tees Daripada Printcious.com | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar  Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. 

mini tees

Baru-baru ini Cik Ash ada dapat voucher daripada Printcious RM80 , Cik Ash pening dah nak pilih barang apa.. hahahaha.. aritu Cik Ash ternampak blogger Shad ada share mini tees tu dekat instagram rasa berkenan sangat terus la buat design hahahahaaha.. comel cute jer tengok mini tee ni..

Tunjuk dekat suami ok tak hasil design ni, suami kata ok sangat, cepat-cepat suruh suami redeem voucher tu.. Cik Ash design dua nama my love husband dan my love wife, manakala yang satu lagi Cik Ash buat kata-kata itu pernah diletakkan dalam header dekat blog hasil design shad juga suatu ketika dahulu hahahaha, masa tu jiwang-jiwang baru kahwin kan.. Guna Voucher RM8O untuk barang ni sekali postage.. Mini Tees ni harga RM22.90.

Mini Tee merupakan perhiasan untuk digantungkan dimana tempat-tempat yang sesuai sebagai cermin kereta comel sangat kalau gantung mini tee ni kan. hahahaha..di dalam mini tee disediakan dengan cangkuk dan sedutan supaya mudah nanti nak lekatkan pada cermin kereta nanti dengan mudah.. di datangkan dengan saiz 15cmx15cm,manakala kawasan percetakan dalam 7cmx7cm. Warna yang tersedia untuk di tempah dia ialah biru,merah jambu, merah,ungu, kuning dan hijau. Bahan yang digunakan daripada Poliester.

Pada 8/1/18 kebetulan Cik Ash nak keluar pergi shopping lauk pauk untuk seminggu pergi la singgah ambik parcel ni dekat pejabat pos karangan, taw sangat kalau kulim hantar ke karangan lambat la sikit posman nak masuk kat tempat Cik Ash tinggal sekarang, berminggu gak la sampai. sebab tak sabar nak tengok hasil design tu cepat-cepat pergi ambik hahahaha..

Masa dapat parcel terus buka dalam kereta hahahaha, wahhh comel dan cute sangat mini tees ni, kualiti kain ok sangat, suka sangat dah lama berangan nak gantung something dalam kereta akhirnya tercapai gak hihihi.. Nak tengok lagi barang yang pernah Cik Ash tempah di printcious ni boleh baca dekat Mug Colour , Mug Magic  dan Apron

Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua hasil shopping di printcious.com. so kalau teringin nak hadiahkan sesuatu dekat kenalan dan sesiapa macam-macam ada dekat sana.. pergi la usha printcious.com ya.. hihihihi..



15 comments:

  1. comelnyaaa.ritu teringin jgk nk tbus yg ni tp plih yg lain lak. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ni last minute ubah.. hahhahaha

      Delete
  2. Cantik dan comel je design tshirtnya..

    ReplyDelete
  3. untungnya cik ash dpt voucher. kalau dpt t shirt betul boleh dipakai lagi...

    ReplyDelete
  4. comel! sy baru ni beli luggage tag dengan printcious. memang puas hati

    ReplyDelete
  5. comelnya cikash! ciktie tak sempat nak usha-usaha printcious lagi. teringin juga nak dapatkan satu

    ReplyDelete
  6. baru tahu namanya mini tee. Hihi. Comel lah semuanya <3

    ReplyDelete
  7. Alahai, cutenya mini tees nie.. Sesuai sangat..

    ReplyDelete
  8. hehehe.. comel sangat kan.. terpikat hari tu.. tapi tak tahu nak letak mana.. :D

    ReplyDelete
  9. Sukanya tengok printcious. Semua memang comel comel dan lawaaa!

    ReplyDelete
  10. Comel la mini tees ni . CCL pernah reedem tshirt & mug je dengan printcious ni . Kualiti printing memang terbaik

    ReplyDelete