TICKER

Sunday, January 28, 2018

Pageview Tertiba Naik Sekejap

Pageview Tertiba Naik Sekejap | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat... Hari ini Cik Ash ada share sesuatu dengan korang semua taw..


Pada 20 januari 2018 aritu tertiba pageviews blog Cik Ash naik mendadak terkejut tengok , lagi pulak request friend yang tak dikenali pun ramai. pelik la kenapa jadi begini. Sambil-sambil duk scroll facebook tu ternampak facebook pages SAFI share entri blog Cik Ash wah teruja sangat hasil review dekat blog sebelum ni dapat perhatian dekat safi fb pages untuk kongsikan review Cik Ash.. Alhamdulilah rezeki Cik Ash.

Nampak tu review dalam blog sangat berkesan taw sebab pengalaman menggunakannya sendiri Cik Ash kongsikan dekat blog.. memang  produk Safi Rania Gold Di Formulasi Beetox Technology bagus  sangat, best pakai serum safi tu jerawat yang naik cepat jer surut.. hihihihi..

Bila search dekat google entri Cik Ash ada di carian atas sekali penangan safi share jugak kut hihihihi.. alhamdulilah sangat entri dapat tarik traffik dekat  sejak-sejak minggu ini... sebab blog Cik Ash agak merundum sikit ada problem apa entah Cik Ash ni bukan pakar bab blog pun huhuhu.. 

So sesiapa yang ingin iklan ataupun review produk di blog Cik Ash boleh contact Cik Ash di email ash.rie8506@gmail.com ya. Cik Ash akan bagi syarat untuk review nanti.. sekarang zaman orang search google untuk taw produk tu ok tidak.. so kami sebagai blogger tugas untuk review dan memcuba produk itu sendiri. 

Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua, jumpa lagi nanti di entri yang lain ya... 



18 comments:

  1. Yeaaaaa. Bila kerja dapat penghargaan boleh jadikan semangat nak terus bekarya gini hihi. Tahniah kak ekin 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ira betul lagi semangat nak menulis ni..

      Delete
  2. Allhamdulillah... teruskan usaha mu sehingga sampai ke puncak jaya... hehehe.... semoga terus bersemangat blogging ye...

    ReplyDelete
  3. ini yang menaikkan semangat balik tu. good job kak ekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu aira memaikkan semangat ni

      Delete
  4. wah tahniah! bestnya dapat masuk page safi

    ReplyDelete
  5. Bila kita buat kerja dengan baik,tentu ramai yang nak gunakan perkhidmatan kita.All the best

    ReplyDelete
  6. wah tahniahhh! semoga lebih maju ke hadapan

    ReplyDelete
  7. Betul tu kak ikin, zaman sekarang semua benda orang google dulu 😊

    Tahniahhh

    ReplyDelete