TICKER

Sunday, January 7, 2018

Tebus Voucher RM10 Ayamas

Tebus Voucher RM10 Ayamas | Assalamualaikum.. Hai, semoga dipermudahkan urusan anda semua ya.. sekarang musim hujan kan tenet kat rumah suam-suam kuku la sikit loading kemain lambat sejuk la kut. hahahahha..
https://4.bp.blogspot.com/-hxCmIySe5qA/WijQc48NhbI/AAAAAAAANbY/Fy_4rkZfghMYyM3FtSqQs4IyX1bpq1OUwCLcBGAs/s1600/voucher%2Bga%2Bmahamahu.jpg
voucher
Sebenarnya Cik Ash update saja-saja jer nak bercerita aritu cik ash ada menang giveaway dekat  Instagram dapat la voucher Ayamas tu.. dekat kulim ni ada jer kedai dia.. nasib baik ada la kalau tak ada terpaksa la bagi dekat orang lain pulak..


Voucher RM10 tu Cik Ash tebus Nasi Ayam BBQ jer, sedang-sedang cukup dengan harga RM9.90 jer.. kebetulan malam tu suami bawa keluar pergi makan dekat Original Tok Hery Char Koay Teow sebab dah lama tak pergi makan luar bawa ibu mentua. Biasa la kami ni kalau nak pergi makan luar memang tak tinggal ibu mentua hihihihi tak sampai hati nak makan taw.

Nasi Ayam BBQ

Cik Ash dah rasa Nasi Ayam BBQ tu bagi Cik Ash nasi dia sedap sangat, nasi ayam tu rasa lain tak sama dengan nasi ayam yang pernah Cik Ash makan, sup dia pulak agak kurang sikit kalau makan saja tapi bila di gaul dengan nasi dengan sambal baru sedap di makan dengan ayam BBQ tu. Nasi ayam dekat tempat Kedai RasaAyamas ni memang simple sangat.. hihihihi..Cik Ash bertiga ambik rasa jer lagipun dah kenyang makan kat Original Tok Hery Char Koay Teow kan.. Ibu mentua kata nasi ayam ni lain tak sama nasi ayam original..
Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsi dengan korang saja-saja nak kongsi dapat voucher free hihihihi.. jumpa lagi nanti ya.. 

8 comments: