TICKER

Wednesday, February 21, 2018

Alhamdulilah Menang Giveaway Happy Brithday Sis Hawa

Alhamdulilah Menang Giveaway Happy Brithday Sis Hawa | Assalamualaikum.. Hai selamat malam.. sekejap saja masa berlalu dah khamis kan.


Alhamdulilah rezeki blog Cik Ash menang cabutan bertuah secara live cabutan bertuah Sis Hawa buat. Memang masa sis hawa live Cik Ash tengok siaran langsung tu hahahaha, memang dah nampak siapakah pemenang tu. tapi tak pe tunggu keputusan penuh di blog Sis hawa akan umum kan, so semalam Sis Hawa dah update keputusan dan hadiah yang pemenang dapat.

Bila tengok siaran pemenang siapakah pemenang alhamdulilah terselit no bertuah Cik Ash iaitu no 20 menang hadiah perfume tu jimat duit tak payah beli dah hihihihi.. So kepada yang ada join giveaway Sis Hawa ni cepat-cepat la pergi tengok kut awak salah seorang pemenang tu ke. Tahniah kepada semua pemenang. Terima kasih kepada Sis Hawa dan sponsor giveaway.

Ok la, Cik Ash undur diri dulu ya, nak pergi buat kerja sikit pulak lepas ni kalau free Cik Ash blogwaking blog kawan-kawan ya.

14 comments: