TICKER

Tuesday, February 27, 2018

Dianz Vitamin C & E Hisap Hisap Terus Cantik

Dianz Vitamin C &  E Hisap Hisap Terus Cantik | Assalamualaikum, Hai Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.

Hari ini Cik Ash nak sharing dengan semua supplement yang bagus diamalkan kalau ingin kelihatan cantik, Memperkenalkan Dianz Vitamin C & E. Cik Ash dah jatuh cinta dengan vitamin ini sebabnya rasa dia sangat sedap, masam-masam manis memang kena sangat dengan citarasa Cik Ash. Cik Ash sangat suka dengan Dianz Vitamin C &  E ni mudah makan, just kita ambik sebiji masuk mulut dan keman. Lagi dianz ini terbukti suci dan selamat untuk dimakan (KKM:MAL16095012NC). Manakala harga yang sangat berpatutan dan ianya sangat berkesan. 

Seperti ramai yang tahu vitamin C & E memang bagus untuk kulit. Seumpama kita makan 5 biji oren yang kaya dengan vitamin C setiap hari, memang kulit akan jadi cantik dan mulus lah kan. Mesti la malas nak makan 5 biji oren setiap hari,sebab itu Cik Ash syorkan Vitamin C & E ni, ramai dah memilih untuk makan. Dianz Vitamin ada khasiat dan kelebihan.

Kebaikan Dianz Vitamin :-
  • Mencerahkan kulit muka dan badan
  • Mencantikkan kulit
  • Kulit lebih glowing dan berseri 
  • Melembapkan kulit
  • Merawat jeragat,jerawat & menghilangkan minyak berlebihan pada kulit muka.
  • Menghilangkan parut pada muka/badan 
  • Mengurang Ekzema
  • Mengurang resdung 
  • Membantu menegangkan kulit 
  • Merawat kulit kusam 
  • Merawat kulit kusam 
  • Merawat tona kulit tidak sekata 
  • Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit

    Kandungan yang terdapat dalam Dianz Vitamin C & E ini ialah :-
    • Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut jerawat. 
    • Vitamin E berasaskan maquiberry untuk melembapkan kulit
    • Kolagen asli berasaskan ikan Talapia untuk kulit lembut dan gebu
    • Extra Glutatione sebagai antioksida & menggandakan kesan pencerahan. 
    • Extra Ascorbic Acid untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh. 

    Seperti mana kita taw setiap produk yang nak digunakan mesti ada pantang larang antara pantang larang ialah :-
    •  Sesuai untuk lelaki & perempuan 16 tahun ke atas 
    • Sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi 
    • Sesuai untuk mereka berkulit sensitif 
    • Elakkan makanan dan minuman berkafein & bergas untuk kesan berganda.  

    Testimoni Pengguna 
    Ramai dah yang memcuba Dianz Vitamin C & E dan sangat berpuashati memcuba produk ini, so anda boleh tengok testimoni pengguna di bawah ini Cik Ash sertakan :- 

     
    2 minggu menggunakan Dianz Vitamin C & E kesan kena minyak panas hilang dan pulih 100%.

    Untuk anda semua haruslah berhati-hati dengan produk fake ataupun tiruan yang sedang berleluasa di pasaran masa kini. Sebagai pengguna produk supplement harus la siasat dulu produk itu sebelum di makan ya. 
     

    Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai produk Dianz Vitamin C & E ini boleh melawati ke social media agen di bawah ini :- 

    Facebook : www.facebook.com/ikaanum
    Fb Page : www.facebook.com/Ikari_Shoppe
    Instagram : @tiqahanum
    Whatsapp : 013-699 9876
    Harga Produk : RM50 ( 30 biji) 




    15 comments:

    1. waaa bagus ni.
      bnyk dah testimoni yang berjaya.

      ReplyDelete
    2. dianz ni memang dah lama and well known kan. ramai kawan kita kata berkesan. every month pun beli. kita makan juga, tp shaklee. nanti kita nak try yg ni pulak.

      ReplyDelete
    3. I am very impressed of your sharing for the result in 2weeks, your skin become so beautiful!! believe this is the good products!

      ReplyDelete
    4. Pernah dgr pasal dianz ni tgh tahun lepas.. tgk testimonial mcm best je

      ReplyDelete
    5. Rose pernah makan.. ok dengan Rose. Dahla sedap. Hihihi

      ReplyDelete
    6. Dah lama tau pasal Dianz ni...pernah jugak la try makan...tapi try rasa org punya je..hehehe

      ReplyDelete
    7. boleh tahan gak harga.. tapi janji makin cantik heheh..

      ReplyDelete
    8. Macam pernah dengar Dianz Vit ni , tapi risau jugak bila sedap sebab takut habis semua nak makan haha

      ReplyDelete
    9. Sy sekarang tengh makan vit ni. Jerawat dah kurang selama ni pakai macam2 produk dah hilang2 sedih sngt. Nasib sekarang dah kurang

      ReplyDelete
    10. dianz ni mmg well known skrg kan..dulu ada jual jugak ni hehe..

      ReplyDelete
    11. lama dah dengar pasal dianz ni..ingat nak try jugak nanti

      ReplyDelete
    12. Wow macam magik vitamin ini, mudah and senang dibawa. I am interested and will check more about this product.

      ReplyDelete
    13. Impressive results based on Before and After photos. I can certainly do with muka yang lebih cerah and berseri. Gonna check out Dianz further. Thanks for the heads up!

      ReplyDelete
    14. This supplements seems working good on you, based on your before and after photo. And geez packaging is so kawaii as well. Is this also good for pregnants?

      ReplyDelete
    15. a great produk.
      aida x makan pe pe skang, ekin.
      sebab sedang try diet. nak tgk diet tu tanpa consume pe pe.
      termasuk la suplemen utk cantik.
      nak try, bila diet ni makan yg berkhasiat, ada tak ia ubah kulit jadik cantik :) ha ha ha...

      ReplyDelete