TICKER

Thursday, February 1, 2018

Hello Februari 2018

Hello Februari 2018 | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. eh dah masuk bulan februari dah kita kan.. sekejap saja masa berlalu semoga misi Cik Ash tahun ni tercapai la ya.. hahahahaha..



Bulan januari aritu Cik Ash tak ada sibuk sangat tapi mood kelaut nak menulis blog ada gak update tu satu entri hahahaha.. nampak sangat malas kan.. bulan jan aritu gak Cik Ash dapat peluang jalan-jalan bersama family suami di Teluk Kumbar pulau pinang, kiranya first time pergi holiday dengan suami n family suami sepanjang berkahwin ni.. nampak kan lambat tu.. nak buat macam mana suami kerja kilang komunis hihihihi Cik Ash la panggil begitu sebabnya susah sangat nak bagi cuti. 

Tak lupa juga bulan januari aritu ulang tahun hari lahir Cik Ash diberikan kesihatan yang baik sepanjang tahun ni.. amin... doakan kesihatan Cik Ash ya kawan-kawan. 


Sepanjang bulan januari 2018 aritu entri dekat blog tak banyak sangat hihihihi...hanya 28 entri jer tulis dekat blog, mood kelaut loni sebab blog ada problem apa entah macam pelik jer tak taw kenapa. Blog Cik Ash banyak kongsi resepi  yang Cik Ash masak dekat rumah ni, sejak jadi surirumah ni kerja Cik Ash masak untuk suami, bila ada resepi baru resepi yang Cik Ash taw  kongsi la dekat blog, manakala rezeki daripada blog untuk review produk pun ada  alhamdulilah.

Sepatutnya bulan januari sempena hari lahir aritu Cik Ash ada nak buat perubahan dekat blog ni, tapi ada masalah teknikal sikit terpaksa tunggu la nanti bila akan di beritaw apa dia perubahan itu sabar ya.. hihihihi. untuk sahabat blogger terima kasih selalu ada support Cik Ash untuk menulis blog ni.. 

Ok la korang semua, itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua sepanjang bulan januari 2018 aritu, jumpa lagi dientri yang lain ya... hihihihihi...


12 comments:

  1. Tahniah, semoga terus success, jemput singgah ke laman blog saya....

    ReplyDelete
  2. Kejap jer dah February. Masa lalu Sgt laju ni

    ReplyDelete
  3. kejap je dah bulan Februari!! dah mula dah ciktie tak menang tangan ni hehe

    ReplyDelete
  4. xsedar da nk masuk bulan feb kan..

    ReplyDelete
  5. lawanya baju baru cik ash ni... tahniah! Februari serba baru... hehe

    ReplyDelete
  6. Wah letopssss baju baru cik ash.

    Byk tu 28 entries. Kak ayu 19 jer hahahaha

    ReplyDelete
  7. jadi suri rumah pun leh buat duit tau..Ekin pun murah rezeki join GA..review produk lagi..alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. bila blog problem mmg mood abis kelaut kan kak ekin...
    ayu da dekat setahun da ni

    ReplyDelete