TICKER

Thursday, February 1, 2018

Keywords Blog Cik Ash #32

Keywords Blog Cik Ash #32  | Assalamualaikum.. Hai, Selamat pagi...cik ash harap semuanya sihat walafiat ya.. semoga dipermudahkan segala urusan anda. 


Hari ini saja-saja nak share entri ini dekat blog lama dah tak share pasal keyword yang orang sedang cari dekat blog cik ash ni.. sepanjang bulan Disember 2017 aritu search yang orang duk cari ialah gegar vaganza 2017 memang program ini popular pada hunjung-hunjung tahun 2017 aritu kan. Tahniah buat Aishah menjuari Gegar Vaganza 2017 tahun lepas. 

Manakala ada yang search pasal lagu dalam drama dendam aurora , patut la view dekat blog drama ni tinggi pada tahun lalu, peminat drama dendam aurora ni ramai jugak la ya. 

Eh tak lupa juga ada yang search cara nak masak tumis timun batang hihihihi, kiranya ada peminat tegar yang sedang mencari resepi dekat blog cik ash ni.. banyak lagi koleksi resepi dekat blog cik ash cepat-cepat pergi usha taw.  

Ok la, itu jer yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai keyword dekat blog cik ash ni, itu jer setakat ini carian yang popular dekat bloh, jumpa lagi nanti ya.










9 comments:

  1. wow..banyak ore search kat blog dia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah ni hok bulan disember bulan januari otw

      Delete
  2. Woww bestnya cikash! Ciktie nak sempat nak check pun. Asyik curi-curi masa je nak update blog pun huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin ada masa tapi malas nak buat entri hahahaha

      Delete
  3. banyok lagu2 tu ekin .. ore minat lagu doh zame loni haaa

    ReplyDelete
  4. kalau letak lirik lagu memang akan naik pv kita. sbb tu CR suka share lirik lagu hee

    ReplyDelete
  5. mak pon layan cite dendam aurora tu

    ReplyDelete