TICKER

Wednesday, February 21, 2018

Review Nabati Chocolate Wafer

Review Nabati Chocolate Wafer | Assalamualaikum, Hai korang semua selamat pagi, baru nak review pasal Nabati Chocolate Wafer ni hihihihi.


Cik Ash duk tengok iklan teringin nak cuba selalu pergi kedai tak pernah nak jumpa snack ni, last akhirnya terjumpa juga tu suruh suami beli jugak satu paket hahahaha, biasa la kalau teringin nak makan kena la beli kan.


Fist time Cik Ash makan biskut Nabati ni, boleh diterima di tekak sedap jugak keluaran brand indonesia ni. Rasa tak puas makan pulak snack wafer ni, boleh dijadi list kudapan la bila teringin nak makan.


Boleh juga ubah selera makan snack wafer yang jauh daripada indonesia kan, tak silap Cik Ash dia ada dua perisa Cheese dan Chocolate, Cik Ash ambik yang perisa Chocolate memang suka coklat hahahahha.

Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsikan pasal nabati chocolate wafer jer pun. hihihihi.. jumpa lagi di entri yang lain nanti ya. nak pergi masuk dapur dulu nak buat sarapan dekat suami hahahahha..

17 comments:

  1. ayu auke yang cheese..
    mase mule2 masuk malaysia jmp kt epot je
    skg da bersepah
    suke sbb dia pnt wafer tu lembut je

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak try lagi yang cheese nanti boleh cuba hihihih.. tu wafer dia lembut jer makan

      Delete
  2. akak belom pernah cuba yang coklat ni..selalu beli yg cheese ja..nanti nak try beli juga

    ReplyDelete
  3. sedap ke tu? kita belum pernah cuba laaa...

    ReplyDelete
  4. pernah rasa cheese je . ni first time tengok

    ReplyDelete
  5. Sedap waffer ini.. Anak-anak sha pun suka..

    ReplyDelete
  6. kalau kaella lebih suka nabati coklet ni dari nabati cheese hehe

    ReplyDelete
  7. Yang ni tak cuba lagi. Maybe lepas ni boleh cari

    ReplyDelete
  8. mek suka yang nabati cheese tu
    sedap gilos

    ReplyDelete
  9. aida dan anak2 suka nabati cheese.
    tiap kali nurin balik asrama, mesti kena beli 5 pek.

    ReplyDelete