TICKER

Monday, February 5, 2018

Wajah Terkini Pelakon Kanak-Kanak Kabhi Khushi Kabhi Gham

Wajah Terkini Pelakon Kanak-Kanak Kabhi Khushi Kabhi Gham | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. Baru-baru dekat tv2 ada tayang filem Bolloywood Kabhi Khushi Kabhi Gham kan.


Filem ni dah lama tapi kebanyakan televisyen akan tayang semula filem lama ni, memang kebanyakan filem bolloywood lama memang best sangat, Cik Ash kaki layan hindustan gak taw masa zaman bujang dulu la, sekarang memang layan tapi tak ada bersungguh sangat.. hahahaha... 

Mesti dah tak sabar kan nak tengok wajah terkini pelakon kanak-kanak dalam filem Kabhi Khushi Kabhi Gham kan, jom tengok perubahan mereka dulu dan sekarang memang berbeza kan, muka masih ada yang sama, hensem dan lawa mereka semua.

 1. Jibraan Khan ( Krish)


Jibraan Khan

2. Kavish Majmudar  ( Laado) 

Kavish Majmudar


3. Malvika Raaj ( Pooja) 

Malvika Raaj
 
Kabhi Kushi Kabhi Gham, memang antara filem Bolloywood yang cukup berhantu di negara malaysia kita ini, tak kira lelaki ke perempuan dari setiap peringkat umur akan menonton filem ni berpuluh-puluh kali pun tak pe.Lakonan hebat oleh pelakon seperti Shah Rukh Khan, Kajol, Amitha Bachan, Jaya Bachan, Hrithik Roshan dan Kareena Kapoor, Filem mengisahkan genre drama dan kekeluargaan, sebab tu Cik Ash banyak kali harus la menitis air hahahahah,menhayati cerita la konon kan.


Ok la korang itu jer Cik Ash nak share dekat korang semua, banyak perubahan ketiga-tiga pelakon kanak-kanak Kabhi Khushi Kabhi Gham ini, krish paling hensem hahahhaha, aduhhhh



7 comments:

  1. Haha good looking betul yang no 1 haha :P

    ReplyDelete
  2. masa kecik n remaja selalu gak tgok citer hindustan. skrg x ikuti sgt perkembangan pelakon2 semasa..

    ReplyDelete
  3. jibraan khan paling win. tp masa kecik dah hensem hahahha

    ReplyDelete
  4. org hindustan skg mmg semua csntik2 da..

    ReplyDelete
  5. Selalunya pelakon kanak kanak hindi dah besar memang cantik.yang lelaki ada yg hensem ade yg tak..hehehe

    ReplyDelete