TICKER

Monday, March 19, 2018

Dapat Novel Pemberian Sahabat

Dapat Novel Pemberian Sahabat | Assalamualaikum.. Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap anda semua sihat dan dipermudahkan segala urusan ya. 

Hari ini baru berpeluang nak sharing dengan anda semua mengenai novel yang Cik Ash ada dapat 2 novel hadiah daripada sahabat di alam maya Cik Ash iaitu kak rozana dan kak rosmawati ada tolong diaorang promo satu aplakasi novelplus yang sangat mudah digunakan dan menarik untuk menghubungkan pembaca dengan penulis dalam satu aplikasi. Lama dah Cik Ash tak shopping novel sejak jadi wife novel kurang nak baca hahahaha, bila ada masa free baru nak buka novel. Kalu ikut banyak jer koleksi novel Cik Ash ni,1 kotak jugak duk tersimpan dalam kotak dekat rumah ma.





Aplikasi NovelPlus boleh di dowload sila klik : http://get.novelplus.co/?c=0sk1ty ataupun pergi dekat Google Play dan Playstore cari aplikasi novelplus secara percuma sahaja. Menarik di dalam novelplus anda boleh membava lebih daripada 6000 Novel Melayu secara percuma tanpa had pada bila-bila masa, di mana-mana tempat anda berada. Nampak mudah dan senang sangat kan. 

Anda juga boleh berhubung dan berinteraksi dengan penulis dan pembaca lain ataupun peminat novel seluruh dunia. Menarik kan.. apa tunggu cepat-cepat pergi dowload aplikasi NovelPlus di playstore anda sekarang. 

Ok la semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan anda semua pasal Cik Ash dapat hadiah novel, Cik Ash suka sangat dapat novel teruja sangat, semangat nak sahut cabaran tahun ni dapat membaca novel sampai habis. hahahaha..


12 comments:

  1. wahhhh kita berkongsi minat yang samaa >>> baca novel :D

    ReplyDelete
  2. untung la ekin.
    aida ni memang tak minat baca novel.
    hmmmm tapi kalau la aida dpt novel, tak rugi, nurin suka novel :)

    ReplyDelete
  3. Wahh rabia baru je berjinak2 nak membaca ni..selama ni malas nak membaca.

    ReplyDelete
  4. lama jugak lah tak baca novel. nanti zaza usha2 tgk aps novelplus ni :)

    ReplyDelete
  5. Dulu sblm kawin mmg layan novel ni..sanggup berhabis 1 mlm..tp dh kawin ni jd mls..mujur ada apps novelplus tu..sng nk bc bila2 pun boleh

    ReplyDelete
  6. Wahhh ada applikasi untuk beli novel. Iday boleh tunjuk dekat mak mertua sbb dia yang selalu beli novel. Hehe

    ReplyDelete
  7. Bertambah la kan koleksi...Sally ade jugak download apps tuu...baca kalau otw g event ke mana² ke masa dlm tren

    ReplyDelete
  8. Lama tak baca novel..suka baca kat novelplus..tapi kadang tak sempat habis, dengan anak lagi.

    ReplyDelete
  9. Akak baru habis baca abg king kontrol tu.. Best sangat.

    ReplyDelete
  10. Sejak ada anak, novel memang tersimpan sampai berhabuk. Takdan baca. 😅😅
    Seronok baca novel ni sebenarnya. Nti nak baca dari apps online je la.

    ReplyDelete