TICKER

Sunday, March 4, 2018

Hello March 2018

Hello March | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. eh dah masuk march baru nak update blog hihihihi.. sekejap jah kan.


Bulan Februari  aritu Cik Ash tak ada sibuk sangat tapi masih lagi dalam mood kelaut nak menulis blog ada gak update tu satu entri hahahaha.. Nak blogwalking blog kawan-kawan pun jadi berat bila ada penyakit M kan.

Sepanjang bulan Februari 2018 aritu entri dekat blog tak banyak sangat hihihihi...hanya 29 entri jer tulis dekat blog, mood kelaut loni. Blog Cik Ash banyak kongsi resepi  yang Cik Ash masak dekat rumah ni, sejak jadi surirumah ni kerja Cik Ash masak untuk suami, bila ada resepi baru resepi yang Cik Ash taw  kongsi la dekat blog, manakala rezeki daripada blog untuk review produk pun ada  alhamdulilah.

Bulan februari itu tak ada yang menarik pun, dapat menang hadiah daripada giveaway sis awa aritu dah syukur alhamdulilah. Rezeki boleh Cik Ash masih ada tapi tak meriah macam tahun-tahun sebelum ni.. hihihihi.. 

Bulan 3 tak lama gak cuti akan bermula kan, mesti ramai dah plan nak bercuti ke mana-mana kan, Cik Ash ada la plan nak pergi tempat relaxkan minda jauh daripada orang tengok bila suami cuti tapi plan tu tak jadi sokmo hihihihi.. last minute tanpa rancang baru jadi.. hihihihi.

Ok la korang semua, itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua sepanjang bulan Februari 2018 aritu, jumpa lagi dientri yang lain bakal menyusul nanti.

18 comments:

  1. jom follow shu, baru nak aktif berblogging semula. hehe

    ReplyDelete
  2. kaella bila dah mula sekolah ni mood blogging tu sangat kelaut, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe kaella sekolah penting lagi taw

      Delete
  3. Biasalah cikash yang selalu je tak jadi hehe tapi yang tak dirancang cepat je datang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan tu la pasal x dirancang selalu cepat kan

      Delete
  4. uish
    kira banyak lah tu entry bulan februari

    ReplyDelete
  5. ok la tu. ibarat 1 hari 1 entri.
    aida ni 11 entri aje bulan lepas :)
    blogging ke laut india hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut cabaran nak ada 5 entri hahahaha x jadi menjadi lagi

      Delete
  6. sekejap je dah bulan March kan ekin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal sekejap jer rasa masa berjalan

      Delete
  7. banyak jgk tu entri Cik Ash.. keep blogging cik ash :)

    ReplyDelete