TICKER

Tuesday, March 6, 2018

Restoran Texas Chicken Di Kulim Central

Restoran Texas Chicken Di Kulim Central | Assalamualaikum, Hai, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya, baru sempat update Cik Ash dan suami pergi makan dekat Restoran Texas Chicken Di Kulim Central ni.


Dah agak lama Cik Ash tak pergi dekat  Kulim Central tak taw sangat perkembangan kedai ataupun restoran terbaru buka dekat sana. Taw mengenai Texas Chicken ni ada rakan blogger yang update. Last pergi Kulim Central bulan 12 makan mee tarik warisan.


Kebetulan sangat aritu pergi shopping barang kat tesco lepas tu ajak suami makan dekat Texas Chicken langgar pantang hahahahah... baru jer berat turun hihihihi... pulun buat senaman semula minggu ni. 


Pertama kali memcuba makan di Texas Chicken begitu teruja sangat biasa la Cik Ash bab kedai makan baru nak sangat pergi memcuba hihihihi, Konsep di Texas tempat order lebih kurang sama dengan Mcdonals dan Chicking, lagi menarik dekat texas ni air dia free kita siap boleh tambah air nak buat balik pun boleh hahahaha.. syok kan. 

Apa yang menarik perhatian Cik Ash mengenai Kedai Makanan Segera Texas Chicken ni sebabnya ayam dia tu yang yang besar , juicy dan crunchy sangat taw, Lagi pulak roti dia pun sedap rasa tak genap makan hahahahaha.. yang paling suami Cik Ash suka air minuman tu kita boleh tambah ikut suka nak bawa balik pun tak pe hahahaha...

Resit Order

Kali pertama kami pergi dekat Texas Chicken ni kami memesan Big Combo Spicy RM29.00 dapat ayam 2 ketul, roti, sayur coleslaw dan free air minuman,Wrap chicken RM9.50 dan  Burger Spicy RM9.50, manakala kami ada juga order untuk buat 3 ketul, roti dan sayur coleslaw harga RM18.60. Untuk Kali kedua pulak baru lepas pergi hari jumaat baru ni kami memesan Big Combo Spicy RM29.00, burger dan aiskrim tak lupa juga memesan untuk buat balik dekat ibu mentua 2 ketul. hihihihi

resit kali kedua pergi

Review Texas Chicken
Kali pertama makan Ayam Texas sedap sangat suka bahagia kulit yang krup-krup bila makan,roti dia pun sedap rasa nak tambah jer lagi, untuk air pulak kita boleh ambik sendiri nak air apa, Cik Ash pilih air sunqick jer pun. Manakala untuk burger dan wrap kami suami isteri kongsi makan bahagi dua, Cik Ash memang loni makan tak boleh banyak jadi cepat kenyang. hihihihi. Lepas itu kali kedua Cik Ash pergi Texas ni suami memesan big combo dan burger kami kongsi gak dan bawa balik untuk mak mentua. Tapi bagi tekak Cik Ash la walaupun makan ayam mana-mana syarikat keluaran lain pun tekak ni memang suka makan ayam kfc lagi sebab daripada dulu duk makan kfc hihihihi... 

Ok la, itu jer review Cik Ash di kedai makan segera Texas Chicken Di Kulim Centrel yang berada di Kulim Central.. kalau anda yang singgah di kulim boleh berpadukan peta dekat bawah ini




13 comments:

  1. aida x pernah makan sini, ekin.
    x pernah jumpa outlet nyer.
    hmmmm berbaloi la ayam nyer besar.
    kfc skang ayam nyer... alahai! ayam x cukup zat.
    tapi nyer, harga makin mahal!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin sebab baru buka aida tu yang pergi hihihihi

      Delete
  2. sdap ter..bla nak blnja cik nor?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah bila ada duit lebih nanti

      Delete
  3. Setuju dengan cik ash.. Ayam kfc juga yang terbaik.. kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sha tekak tetap dengan ayam kfc lagi hihihihi

      Delete
  4. nampak menyelerakan sungguh. tp kt sini xde..kena g jauh skit bru ade.hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la cr kena g jauh gak keluar g bandar kulim baru dapat pergi makan

      Delete
  5. tried their honey butter read smething like that and it's not for me. x sedap sangat

    ReplyDelete
  6. CP suka sangat Texas Chicken ni

    ReplyDelete
  7. Best kan makan di Texas Chicken. Sedap dan murah..yg best air boleh refill byk kali

    ReplyDelete
  8. aida x pernah gi sini.
    hmmmm kat melaka ada ke ekk?

    ReplyDelete