TICKER

Sunday, April 29, 2018

Dapat Hadiah Daripada Korea

Dapat Hadiah Daripada Korea | Assalamualaikum... Hai, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.


Teruja sangat dapat hadiah daripada korea pemberian oleh sepupu suami Cik Ash. Hadiah yang bagi dekat Cik Ash Mask muka, Fridget Magnet, manakala dekat ibu mentua Cik Ash dapat sepasang baju t-shirt.

Fidget magnet dah lekat dekat peti ais tambah koleksi letak dekat peti ais hahaha, semua magnet dekat peti ais kebanyakan hadiah daripada sahabat-sahabat blogger yang bagi hihihi.. sejak guna peti baru ni rasmi la segala magnet tu.



Terima kasih kepada sepupu suami yang bagi hadiah mask muka dekat Cik Ash boleh bermask muka lepas ni, pertama kali guna mask muka jenama the face shop ni, nanti Cik Ash dah guna review insyaAllah.

Ok la korang semua Cik Ash undur diri dulu ya..jumpa lagi nanti nak pergi sambung buat kerja rumah pulak rutin harian surirumahtangga begitu la ya. hihihi

7 comments:

  1. wah..bestnya..dapt cenderahati dr korea..:)

    ReplyDelete
  2. bestnya, dah la dari korea, barang kosmetik dari sana semua laki klau jual kat mlysia ni..hihi..
    #follower930
    kat fb dah knal, dalm blog belum lagi, haha!

    ReplyDelete
  3. Huwaaaa bestnye dpt baju... Bestnye ada yg p korea bwk blk cenderahati kan..

    ReplyDelete