TICKER

Monday, April 2, 2018

Hadiah Cenderahati Daripada Printcious


Hadiah Cenderahati Daripada Printcious | Assamualaikum… Hai korang semua apa khbar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat ya. 

 
printcious
Masih tercari untuk  berikan hadiah kepada insan-insan bertuah, Cik Ash ada ternampak satu laman sesawang iaitut Printcious yang menyediakan pelbaagai koleksi cenderahati seperti kusyen, cawan, t-shirt, puzzle, dan lain-lain. Hadiah daripada Printcious ini boleh di hadiah untuk pelbagai majlis iaitu hadiah hari lahir, majlis perkahwinan, hari sahabat, hari percintaan dan lain-lain lagi. Di printcious ada menawarkan pelbagai produk yang mempunyai pilihan yang anda boleh dapati di laman sesawang. 

Printcious juga adalah satu pilihan terbaik untuk anda yang sedang mencari hadia yang unik untuk menjadikan pemberian itu sangat bermakna kepada penerima hadiah pemberian anda. Printcious menawarkan reka design kita buat sendiri dengan bentuk gambar ataupun text di hadiah seperti mini cushion,mug, puzzle, t-shirt, phone cases,mousepad dan ceramic tiles. 

Anda boleh pilih apa-apa sahaja lepas ini dan lepas itu boleh desihn sendiri. Gunakan gambar dan text tersendiri ikut kreativiti masing-masing. Lagi pulak di printcious ada menyediakan alat untuk design hadiah anda dengan mudah dan mesra pengguna. Ianya mudah nak senang untuk memulakan design barang yang kita nak dekat printcious ini dekat bawah adalah sebagai contoh Cik Ash nak tunjuk dekat anda cara memulakan untuk daftar dan design cenderahati yang kita nak.

Cara untuk mendafar Printcious 

Sila tekan website Printcious ini.

Selepas itu create Account isi maklumat yang diperlukan sebagai contoh gambar dekat bawah ini

create account

Apabila anda sudah selesai mendaftar anda ke sini pula. Sila isikan maklumat seperti profile dan alamat anda terlebih dahulu sebelum membuat sebarang order ya


Antara barangan yang ada di Printcious sila rujuk gambar di bawah ini


Selepas itu pilih barang apa yag korang nak saya pilih cushion untuk hadiah kat adik nanti

cushion

Selepas itu anda kena klik Customize itu untuk edit text yang diberikan itu saya just gantikan nama1 dan nama 2 yang lain-lain tak ubah pun..

edit text 

Apabila dah edit text itu anda klik la DONE tu akan keluar gambar seperti di bawah ini

Add to cart


Selepas itu anda klik la Add To Cart itu


checkout

Apabila anda klik add to cart akan keluar gambar seperti di atas tu anda perlu klik Checkout


klik next 

Akan keluar gambar macam di atas untuk isikan maklumat Shipping Address isi dulu maklumat itu selepas itu tekan la Next

online banking


Selepas itu  anda perlu ada isi  dua acara untuk bank in iaitu melalui online banking ataupun ATM deposit. Saya pilih online banking senang sikit.  

confirm order 


Selepas dah buat pilihan untuk bayaran klik Confirm Order itu

pay online

Selepas anda dah klik confirm order akan keluar gambar seperti atas buat pembayaran pilih payment apa yang anda ada saya memilih maybank2u dan klik Pay Online Dah siap akan keluar invoice pembayaran anda dah selesai tunggu la barang anda sampai depan rumah dalam masa 7 hari berkerja ya.. 

Perhatian!!! kepada anda yang tak sempat nak shopping barangan cenderahati buat yang mereka yang tersayang apa tunggu lagi cepat-cepat pergi usha laman web Printcious hanya design apa yang korang nak dah siap buat pembayaran tunggu jer dekat rumah nanti barang sampai tak susah nak pergi kedai cari dah kan.. Sangat mudah dan mesra pengguna.. 

"Jika anda sedang mencari untuk butang batch terbaik kolej, jangan lupa untuk menghubungi mereka. Atau jika anda mempunyai apa-apa kejadian yang akan datang dan ingin menarik perhatian tetamu anda, sewa photo booth adalah pilihan terbaik anda. "

 Anda juga boleh jugak layari ke facebook dan blog Printcious seperti di bawah ini :-


5 comments:

  1. tengah berkira-kira apa nak dibeli di Printcious

    ReplyDelete
  2. ramai yang puji servis dan barang dari printcious ni. tak mengecewakan :)

    ReplyDelete
  3. aa, kalau nak bagi sebagai kenang kenangan kan.
    elok print kat sini.

    ReplyDelete
  4. Kalau guna printcious ini nampak lebih istimewa kan ekin..

    ReplyDelete