TICKER

Thursday, April 12, 2018

Hadiah Menang Giveaway Happy Brithday Sis Hawa

Hadiah Menang Giveaway Happy Brithday Sis Hawa | Assalamualaikum.. Hai, selamat pagi khamis, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat. 


Hari ini Cik Ash sharing sesuatu dengan korang semua pasal hadiah yang Cik Ash menang giveaway Happy Birthday Sis Hawa aritu. Kalau ikut hadiah tu dah lama dapat hari ini baru nak sharing hahahha... 

Hadiah yang Cik Ash dapat adalah Perfume Minyak De'Xandra alhamdulilah rezeki jimat tak payah beli perfume dah hihihihi.. minyak wangi ENCHANTEUR yang dapat aritu masih ada lagi nampak sangat Cik Ash jarang guna perfume kalau ingat sembur la kalau tak ingat tak pun..duk rumah ke pergi keluar memang jarang nak sembur hahahaha sejak jadi surirumah jadi perangai gitu dan juga Voucher Domino Pizza dan hadiah special gift daripada sponsor Cik Mar.



Terima kasih kepada sponsor giveaway Brithday Sis Hawa iaitu Kak Ayu Rashid so kepada korang nak shopping minyak wangi De'Xandra dan macam-macam lagi barang yang kak ayu jual korang  boleh la contact kak ayu. Cik Ash suka bau minyak wangi semerbak bau memang lama bertahan walaupun duk rumah kerja tetap tak hilang bau hahahha...


Manakala Cik Mar pulak sponsor Voucher Domino Pizza, mula tu ingat Cik Mar sponsor voucher bila barang sampai terkejut gak kenapa poslajuu bagai Cik Mar ni.. Bila buka plastik poslaju memang terkejut tengok ada voucher dan special hadiah shawl merah yang cantik , Cik Mar kita macam taw jah tema raya Cik Ash tahun warna Merah hahahhaha.. Terima kasih hadiah ni.. suka sangat.

Ok la korang semua itu yang Cik Ash nak sharing dengan korang mengenai hadiah yang Cik Ash dapat ni. Alhamdulilah rezeki blog Cik Ash. Jumpa lagi nanti di entri yang lain ya.



29 comments:

  1. Tahniah Cik Ash..murah rezeki awak kali nie..😊

    ReplyDelete
  2. Orang rajin, murahlah rezeki dia! tahniah sebab menang! :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah, saya tak pernah lagi pakai perfium dexandra. Paling mahal minyak wangi pakai rm30 rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama tak pernah gak dapat free alhamdulilah

      Delete
  4. Alhamdulillah rezeki.. Tahniah kak.. Myk dexandra zaza ade pakai 2 wangian tapi dh hbis dh guna

    ReplyDelete
  5. Tahniah ekin. Berkat rajin join GA atau contest..

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. seronok time dapat tahu menang kan. Bukan apa, nama pun rezeki. Barang² tu boleh diguna-pakai.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, murah rezeki Kak Ekin.. moga bertambah2 rezeki lepas ni ye

    ReplyDelete
  8. lama da x join GA n contest dlm blog.. rindunye... :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah ekin.
    Aida pengguna dexandra.

    ReplyDelete