TICKER

Sunday, April 1, 2018

Hello April 2018

Hello March | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. eh dah masuk April dah kita, sekejap jer rasa.

 
Bulan Mac aritu Cik Ash tak ada sibuk sangat tapi masih lagi dalam mood kelaut nak menulis blog ada gak update tu satu entri hahahaha.. Nak blogwalking blog kawan-kawan pun jadi berat bila ada penyakit M kan.



Sepanjang bulan Mac 2018 aritu entri dekat blog tak banyak sangat hihihihi...hanya 26 entri jer tulis dekat blog, mood kelaut loni. Blog Cik Ash banyak kongsi resepi  yang Cik Ash masak dekat rumah ni, sejak jadi surirumah ni kerja Cik Ash masak untuk suami, bila ada resepi baru resepi yang Cik Ash taw  kongsi la dekat blog, manakala rezeki daripada blog untuk review produk pun ada  alhamdulilah.

Sekejap jer dah bulan April ni, permulaan April tak taw nak buat lagi, semoga rezeki job menulis di blog Cik Ash dipermudahkan, kuatkan kesihatan Cik Ash. 

Ok la korang semua, itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua sepanjang bulan Mac 2018 aritu, jumpa lagi dientri yang lain bakal menyusul nanti.

6 comments:

  1. Takpe...kalau tgk nisa nyer lg sikit hehee

    ReplyDelete
  2. Tak apa cikash.. ciktie pun sekejap timbul lama juga la tenggelamnya huhu

    ReplyDelete
  3. Byk la tu 26 entries...Sy lg sikit..Bukan kelaut...dah ke angkasa dah mood tu..Ekek..

    ReplyDelete
  4. tahniah..PV kencang ni. Tahniah yer.. moga istiqomah.Ina pun bulan march tak berapa banyak entri

    ReplyDelete