TICKER

Monday, May 14, 2018

Entri Terbaik April 2018

Entri Terbaik April 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya. Selamat pagi ya.. hari ini Cik Ash nak kongsikan dengan anda semua entri terbaik di blog Cik Ash ni... Maaf lama menyepikan diri daripada blog sekarang Cik Ash tak berapa tak ada mood sekarang huhuhu...



Sejak dua mejak Cik Ash agak kurang nak update blog disebabkan ada masalah sikit mood nak menulis berkurang mungkin sebab piliharaya kut hahahaha.. Kesemua yang tersenarai di bawah entri yang terbaik sepanjang April aritu ..so korang nak tengok entri apakah yang terbaik sepanjang bulan  April 2018 aritu kan jom tengok dekat bawah ini. 

1. Lagu Ost Drama Mr.Grey  - Cik Ash saja-saja share antara lagu dalam drama ni, mana la taw ada yang nak taw kan. Tak sangka sangat apabila share lagu yang terdapat drama #mrgrey ni traffik memang meletop memcecah 7k tu. 

2. Biodata Fendy Bakry Pelakon Drama Mrgrey - Aritu ada yang biodata pasal pelakon utama drama Mr.grey ni Cik Ash apa lagi kaji pasal dia dan share biodata dekat blog ada ramai yang join pasal Hero ni. Sampai Cik Ash dengan drama memang layan la.. terjatuh minat dekat pelakon hero ini. Traffik untuk biodata ni mececah 4k pageview.

3. 7 Lifestyle Blogger Pilihan 2018 - Entri ni pulak Cik Ash tulis ada join satu group tukar-tukar komen. Pada April kena tulis entri pasal blogger Lifestyle dekat blog tanda support mereka semua. 

4.Drama Cinta Fatamorgana Slot Akasia TV3 - Cerita Drama ni Cik Ash tak layan waktu tu tengok online jer, sebab minat dengan pelakon azeril tu la terlayan gak drama ni. 

5. Biodata Eyra Hazali Pelakon Drama Mrgrey - Ni pulak biodata heroin mr.grey dapat sambutan gak pelakon heroin pelakon kanak-kanak suatu ketika dahulu sekarang dah besar dah. Terasa tua pulak Cik Ash ni hahaha...

6.Drama Mr Grey Megadrama Di Astro Ria - Yang ni sinopsis drama Mr.Grey saja-saja sharing dekat blog mesti ada yang nak taw kan.

7.Resepi Telur Dadar Pucuk Ketereh - Cik Ash memang suka cuba resepi baru saja-saja suka jer, baru ni pucuk tere banyak sangat dekat rumah puas dah makan saja datang la idea letak dalam telur dadar hahaha, terus buat memang sedap makan telur letak pucuk tere ni telur jadi lemak-lemak masin gitu. 

8.Asam Pedas Ayam - Pertama kali buat asam pedas ayam sebab hasil tanaman pokok daun kesum membiak dengan banyak tak taw nak buat tu yang terfikir buat asam pedas la, kiranya pertama kali buat suami suka makan dia kata sedap masakan ni.. hihihi.. 

9.Lagu Ost Drama Tak Ada Cinta Sepertimu -Kalau ikut drama ni dah lama habis ditayangkan dekat tv tapi masih ada yang mencari lagu dalam drama ni.. lagu-lagu dalam drama best-best di dengar taw.

10.Keriangan Tanpa Henti dengan Carrie Junior Funtime Wipes - Cik Ash kongsi pasal Carrie Junior Funtimes Wipes untuk yang ada baby mudah lepas bila carrie dah keluarkan produk baru iaitu Wipes..

Ok la korang semua itu jer antara-antara 10 entri terbaik di blog Cik Ash untuk bulan April 2018 aritu.Selamat membaca entri terbaik Cik Ash ni ya. Jumpa lagi di entri yang lain pulak.

3 comments:

  1. Woww..kita tak pernah buat pun entri camni hehe. Tapi ok jugak ada entri camni. Boleh tengok entri mana yang menjadi pilihan pembaca

    ReplyDelete
  2. kebanyakkan dari kisah artis. rakyat kita suka membaca pelakon kesukaan diorg.

    ReplyDelete