TICKER

Monday, May 7, 2018

Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway

Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway | Assalamualaikum...Hai selamat petang korang semua, Sambil tunggu waktu berbuka ni Cik Ash join giveaway yang di jemput oleh blogger Suria Amanda

 

Kalau ikut dekat banner itu tamat 10 Mei kan tapi Cik Ash ada baca dekat blog kak Suria Amanda giveaway ini dilanjutkan sehingga 31 Mei 2018 tengok masih ada peluang nak join lagi tu.. Cepat- Cepat join memeriahkan giveaway ni hadiah yang ditawarkan cukup menarik tu macam-macam ada..

Cik Ash bab join giveaway memang rajin bila ada time free la, support rakan blogger punya giveaway apa salahnya kan... So kalau korang nak join giveaway ini sila la klik banner ya.

5 comments:

  1. goodluck cikash,saya pun nak join lah

    ReplyDelete
  2. gut luck ekin.. Akak join gak ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. hai...goodluck

    jemput singgah https://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/

    ReplyDelete