TICKER

Sunday, April 17, 2011

HoLIDay Di JoHoR BaHrU

HoLIDay Di JoHoR BaHrU | Assalamualaikum.. Hai kawan-kawan Cik Ash semua, Cik Ash nak tulis coretan pasal perjalanan Cik Ash ke johor bharu selama 6 hari tak dapat  Cik Ash lupakan. 


Banyak kenangan masa tu taw.. firsr sekali Cik Ash  nak bagitaw cerita pasal malam 12hbln tu .. malam tu pukul 8.40mlm Cik Ash ,aboh dan ma naik KTM dari wakaf bharu ke JB sentral... perjalanan ke sana mengambil masa selama 14 jam taw.. yang paling syok masa dalam KTM ekin dapat tempat yang boleh tidur tu... aboh ambik tempat tidur VVIP.. ada la ekin snap pic kenangan ekin di atas keretapi tu, tapi muka ekin masa sangat comot hihihihi.. 


Alhamdulilah....Cik Ash selamat sampai di JB Sentral......fuyooooooooooo....cantik tmpt KTM JB ni.....sekali imbas mcm singapore pulak...tapi sayang Cik Ash  tak berkesempatan nak ambik pic pulak....dua2 tangan tengah bawa beg....jadi  bibik beg pulak....hahaha..... lepas tu pemandu dato pun datang ambik kami bertiga ke hotel Jadly... selesa duk kat hotel tu.....asyik makan n tido keje Cik Ash masa duk dalam hotel tu....hahahahhahaha....ada la sikit2 pic2 kenangan Cik Ash kat hotel tu......



Aktiviti Cik Ash dihotel bila waktu boring datang Cik Ash candip la pic hihihihihi, boring taw duk asyik tengok tv dan tidur jer keje ekin masa kat hotel, apa lagi yang melagam la aku depan kamera handphone yang murah jer.. picture dia sangat puas hati la jugak.. 

Eh lupa pulak ada jugak pic sekitar perkahwinan cik safura HQ...sempat la jugak Cik Ash ambik dia nikah n bersanding.....malam tu Cik Ash g jalan2 kat plaza angsana....pic tak  banyak yg ekin ambik.....malu la nk ambik....hahaha

Last2 Cik Ash nak tulis....ni pasal flight yang Cik Ash  naik......1st time naik flight takutnyaaaaaaaaa....Cik Ash banyak berzikir n berdoa moga2 selamat sampai ke kelantan....masa mula-mula flight berlepas...hanya allah yang tahu macam ner perassan Cik Ash masa tu ,telinga jadi berdengung dan macam-macam lagi la... ni ada sikit pic kenangan Cik Ash naik flight ... mesti korang akan kata Cik Ash ni darat kan.. 


Ok la itu jer pengalaman Cik Ash berada Di johor baharu selama 6 hari untuk menghadiri majlis perkahwinan Anak Syarikat yang Cik Ash kerja.

No comments:

Post a Comment