TICKER

Saturday, September 24, 2011

SHAWL OH SHAWL 2


Selamat petang semua... lagi sekali ekin nak kongsi ekin pakai shawl... hahahahhaha.. memang dah berjangkit nak pakai shawl dah sekarang ni.... pergi mana-mana kedai koleksi tudung memang shawl jadi pilihan.. dan yang terbaru ekin beli tudung shawl kain jeans..beli kat taiping central masa tu duk perak.. jauh kan cari.. hehehhehe.. kain pun molek dan  sedap pakai.. comel pulak kain... apa lagi ekin beli la... harga pun ok la.. xde la mahal pun... masa mula2 pakai shawl x mejadi pun macam sekarang.. hahahahha... akhirnya ekin dah berjaya mengayakan shawl dengan ideal2 dari blog2 yang ekin tengok cara pemakaian nya.. lepas ni penuh la koleksi shawl di dalam almari ku....









No comments:

Post a Comment