BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Friday, December 2, 2011

TAHNIAH: Fairuz Akhtar Juara Ustazah Pilihanekin nak ucapkan tahniah buat fairuz Akhtar telah menjadi juara dalam Ustazah Pilihan... memang ekin jangka juara akan di penggang oleh beliau... semalam x sempat nak tengok.. telan ubat selsema terus tertido.. sedar2 sudah subuh.. bgn solat subuh.. then tido balik.. demam dah berkurang sedikit.. cuma selsema n batuk jer.. 
apa2 pun TAHNIAH kepada semua pemenang.. Sumber dari Berita Harianpix_gal0.jpg

Graduan Sarjana Pengajian Islam dan Asia Barat dari Universiti St Louis, Washington, Firuz Akhtar Mohamad Bokhari, 27 dipilih sebagai juara pertama program realiti Ustazah Pilihan menewaskan tiga finalis lain pada peringkat akhir yang disiarkan secara langsung dari Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC), semalam. 

hi_03-1.jpg

Sebagai johan, Fairuz Akhtar dari Kuala Lumpur menerima sebuah kereta, wang tunai RM20,000 dan trofi. Tempat kedua dimenangi guru bahasa Arab dari Johor, Nurul Hidayah Kamaruddin yang menerima wang tunai RM15,000 dan trofi, manakala tempat ketiga, Siti Fatimah Mohd Sharif, 27 dari Kuala Lumpur untuk dengan hadiah wang tunai RM10,00 bersama trofi.Tempat keempat pula adalah Masfira Hilman, 28 juga dari Johor menerima wang tunai RM5,000 dan trofi.No comments:

Post a Comment