-->

Saturday, February 11, 2012

Wajah Terkini Pelakon Kanak-kanak Kuch Kuch Hota Hai |Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. Selamat petang pembaca blog ekin...

Kuch Kuch Hota Hai
                                                        
Korang masih ingat lagi tak perlakon kanak-kanak celik.Mungkin seringkali terlintas di benak kita adalah Shah Rukh Khan, Kajol, Salman Khan, atau Rani Mukherjee? Tapi kali ini ekin nak kongsi gambar terkini  mereka. Baru lepas menonton filem Kuch Kuch Hota Hai sebentar tadi dekat tv, ekin pun tergodek2 di google dan terjumpa gambar perlakon  kanak-kanak yang ada di lagu Ladki Badi, yang main biola, yang suka bilang  bintang. Macamner   wajahnya sekarang? Siapa namanya?

Nah, setelah ekin search cukup lama di google, ekin dah temuinya wajah sebenar 2 perlakon kanak-kanak tu...  Nak tahu bagaimana rupa Sana Saeed  dan Parzan Dastur setelah 14 tahun berlalu? Jomss layanss.... di bawahhhhhhhhhhh ni... ekin nak share ni. 










your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Puan Besar Shag Yahaya delete February 11, 2012 at 7:31 PM

Muka budak lelaki tu ada iras muka Mr Bean. LOL~ :D

Reply
avatar
Yaya Mohd delete June 25, 2018 at 3:56 PM

assalam..

uii comei2 da kan sume..haha
yg da beso tu mmg sedia cntik n hensem da

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post