BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Sunday, July 1, 2012

Buah Hati Pujangga Cinta Saya!!!


Buah Hati Pujangga Cinta Saya... Hehehheheh| Assalamualaikum... Selamat petang semua. Apa khabar harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya. 


Saja-saja buat tajuk macam tu, nak bagi popular sekejap hahaha... ni la buah hati punjangga cinta Cik Ash. So kepada korang sila la layan pic dekat bawah ini yang bertingkat-tingkat ya. 

Ni adalah sebahagian novel-novel kesayangan Cik Ash taw, setiap gaji masuk asyik shopping novel sampai 3 buah tu. Novel dah macam nyawa Cik Ash hahaha... kalau hilang novel ni memang Cik Ash akan menangis tak berlagu siapa la tak sayang novel hasil titik peluh kita berkerja orang hilangkannya kan.Jom usha koleksi novel Cik Ash dekat bawah ini :- 

Koleksi novel 1

Kolesksi novel 2

Koleksi Novel 3

Koleksi Novel 4

Koleksi Novel 5
Koleksi Novel 6

6 comments:

  1. banyak nyer novel :)
    name kite same :)
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. @AsH ShiKaNo

    hehehhe... dalam 40 buah novel... itu dah tak muat kat rak buku... salam kenalan jugak... ye la nama sama... tu nama timangan utk anak2 saudara jer... nampak comel jer nama tu... tu yg abadikan kat blog... nama kita sebenar panjang..

    ReplyDelete
  3. wahh!!,,banyaknye...nak satu boley?hhe

    ReplyDelete
  4. @QweensheesZ

    hehhehehe... hu3... sygngya nak bgi...

    ReplyDelete
  5. banyak nya novel..msti pandai karang cerita nih..ya lah agak sama kan cerita novel ni kadang2..
    salam kenal ya sis..x kebertan,follow my blog 2..=)

    ReplyDelete
  6. @churippu farah dulu2 ada la minat karang cerpen.. skrg dah kurang... minat membaca novel jer.. hehehe... salam kenalan gak... insyaAllah nanti sis follow balik..

    ReplyDelete