-->

Sunday, March 17, 2013

author photo
Asam Pedas Ayam Versi Cik Ash | Assalamualaikum... Hari ini rajin ingin memcuba memasak asam pedas ayam. Resepinya Cik Ash ambil dari blog resepi tapi dah lupa nama blognya. 




Terlintas nak buat asam pedas ni nampak ada daum kesum yang lebih ma buat balik masa buat makan jamuan laksa aritu. Pada dibiarkan lama dalam peti ais tu yang nak buat asam pedas ini. Bunga kantan dan belacan Cik Ash tidak letak sebab 2 bahan ini tak ada stock.

Teringin nak cuba buat asam pedas ayam ini korang boleh jer search dekat google banyak blog yang kongsi hihihi. Ok la itu saja yang Cik Ash nak kongsi dengan korang semua masak asam pedas ayam jer pun.
your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
♥ ROS ♥ delete March 19, 2013 at 1:18 PM

Resepi bru nih.. Leh try nnt :)

Reply
avatar
♥ ROS ♥ delete March 19, 2013 at 1:18 PM

Resepi bru nih.. Leh try nnt :)

Reply
avatar
Cik Ash delete March 20, 2013 at 9:53 PM

@♥ ROS ♥

hehehhe resepi baru ko... sedap gak asam pedas ayam.. masakan ore melaka tak silap la....

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post