-->

Friday, October 4, 2013

author photo



Dapat Jumpa Hero Malaya | Assalamualaikum.. Hai, bestnya apabila dapat berjumpa dengan Hero Malaya hihihi..

autograf fizo omar
Jom beramai-ramai datang ke Festival Makanan Antarabangsa Dan Kelantan Home Di Stadium Sultan Muhamad Ke V bersebelahan dengan Kelantan Trade Centre pada 3 Oktober hingga 12 Oktober 2013 pada jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam. 

Cik Ash dah pergi hari pembukaan dan ada artis Fizo Omar datang memeriah festival makanan , lagi pulak ada acara gelek belon dan berebut kerusi, pemenang yang menang acara itu dapat hadiah pembakar roti dan membuat pop corn. 

Selepas itu acara autograf dan sesi bergambar dengan peminat pulak, ramai sungguh peminat Fizo Omar dari yang kecil sehingga yang dewasa semua nak bergambar dan autograf dengan Fizo. Termasuk la Cik Ash ambik peluang nak juga bergambar dengan Fizo sewaktu ni Cik Ash dah bertunang hahaha, tu mintak kebenaran tunang nak bergambar, lagi pulak fizo tunang dengan mawar. 


Jangan Lupa Like Dan Komen :-)
your advertise here

This post have 2 komentar

avatar
♥ ROS ♥ delete October 4, 2013 at 10:11 PM

Idaman kalbu.. Opsss...hahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete October 4, 2013 at 11:07 PM

idaman kalbu saya kat kulim hehe.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post