BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Sunday, October 13, 2013

Dapat Jumpa Kak Nora Dan Neelofa

Dapat Jumpa Kak Nora Dan Neelofa | Assalamualaikum... Happy sangat Cik Ash dapat bergambar dengan 2 artis semalam. Kak Nora dan Neelofa. Hehe gambar neelofa dan kak nora saja Cik Ash letak. Gambar kak nora dan neelofa dengan Cik Ash simpan untuk simpanan peribadi jer. Jangan marah taw ye awak-awak yang masuk blog Cik Ash . Dengan kak nora Cik Ash jumpa masa pergi kenduri kahwin sepupu kak ipar pengantin lelaki tu anak saudara Kak Nora. Untung kan dapat bertemu dengan artis.




Comel la mereka dekat luar, best dapat jumpa mereka hihihi.. kenangan yang tak dapat dilupainya. Sebenarnya gambar ni Cik Ash selfie dengan mereka biasa gambar Cik Ash tak di publish hahaha... :P

6 comments: