Sunday, October 13, 2013

author photo
Dapat Jumpa Kak Nora Dan Neelofa | Assalamualaikum... Happy sangat Cik Ash dapat bergambar dengan 2 artis semalam. Kak Nora dan Neelofa. Hehe gambar neelofa dan kak nora saja Cik Ash letak. Gambar kak nora dan neelofa dengan Cik Ash simpan untuk simpanan peribadi jer. Jangan marah taw ye awak-awak yang masuk blog Cik Ash . Dengan kak nora Cik Ash jumpa masa pergi kenduri kahwin sepupu kak ipar pengantin lelaki tu anak saudara Kak Nora. Untung kan dapat bertemu dengan artis.




Comel la mereka dekat luar, best dapat jumpa mereka hihihi.. kenangan yang tak dapat dilupainya. Sebenarnya gambar ni Cik Ash selfie dengan mereka biasa gambar Cik Ash tak di publish hahaha... :P

This post have 6 komentar

avatar
Hafizul delete October 17, 2013 at 11:50 AM

Wahhh seronoklah dapat berjumpa dengan artis ekkk..haha

Reply
avatar
Hafizul delete October 17, 2013 at 11:50 AM

Wahhh seronoklah dapat jumpa artis kan..hehe

Reply
avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete January 18, 2015 at 3:21 PM

Saya pernah jumpa Nora masa dia beri ceramah kat kolej saya. Neelofa tak pernah jumpa lagi.

cara cegah kencing kotor

Reply
avatar
Cik Ash delete January 19, 2015 at 3:26 PM

@MNH SASTERA MELAYU

oooo... dia orang sporting sangat2...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post