BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, December 12, 2013

Header Blog Dah Bertukar

Header Blog Dah Bertukar | Assalamualaikum...Hai korang semua, selamat pagi dan pukul 1.47 pagi masih ada yang sudi singgah blog ekin yang tak seberapa cantik ni. 






Blog ekin dah betukar header yang baru ekin edit sendiri dengan menggunakan adobe photoshop dalam laptop ni. Yang doodle girl di tengah-tengah tu ekin ambil dari blog  INI. Kat Blog tu banyak doodle yang comel-comel..

16 comments:

  1. Cunnya header .
    Pandainya edit header...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. cun doodle tu kut. boleh la edit2 sikit.

      Delete
  2. ok la tu headernya..pandai buat sendiri..suka purple rupanya..sama la kita..jemput singgah http://nurham.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. cun blog......purple blog...like!!cntik doodle 2
    jum tgk blog ungu sy jugak http://fiesyasayangawak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @Cik Ungu

    terima kasih Cik Ungu... Ha ah suka purple... ok nanti ekin singgah.. :)

    ReplyDelete
  5. @no more u in my life

    :) terima kasih awak... ok nanti kita singgah ya

    ReplyDelete
  6. wah....comelnya header dia...jeles iolss tengok..hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. @Azlan Strider

    terima kasih... biasa2 jer tu ada lagi comel pada tu...

    ReplyDelete
  8. comel la doodle tu.. plus pula wane pepel.. i like...

    ReplyDelete