-->

Wednesday, April 30, 2014

author photo
Inilah Hasil DIY ku | Assalamualaikum, Agak lama Cik Ash menyepikan diri dari dunia blogging ini, malam ni rasa nak kongsi kan hasil kerja Cik Ash sepanjang bulan januari aritu duk buat DIY barang keperluan untuk majlis kahwin nanti. 

Dekat bawah ini adalah sebahagian kerja-kerja memDIY yang Cik Ash buat rasa puas hati...semoga dipermudahkan urusan Cik Ash nanti....


Bunga crepe adik cik ash yang ajar
      

Bunga Brooch ni hasil belajar dari Google


Prop2 ni print sendiri jer.. wat demi  Cik Atin My sepupu.. heheheh

Ok la korang semua tu jer la hasil kerja yang Cik Ash nak  tunjuk banyak lagi nanti Cik Ash update di sini lagi...


your advertise here

This post have 7 komentar

avatar
♥ ROS ♥ delete May 1, 2014 at 11:40 AM

Rajinnya kak ckin... Tgn berseni suma jd.. Xsabarnyaa.... Hehhe.. Eh sape plak yg xsabar ni ..jahahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete May 1, 2014 at 11:47 AM

@♥ ROS ♥

rajin bilo rasa nak buat gak... bilo mls wat xtaw jah....

Reply
avatar
Farrah MF delete December 20, 2014 at 6:52 PM

Wah..cantiknya, Cik Ash! Akak berkenan semua :)

Reply
avatar
Cik Ash delete December 21, 2014 at 5:37 PM

@salmiah awang
hihihi... semangat untuk buat guna masa wedding bulan 5 aritu... hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 21, 2014 at 5:38 PM

@Farrah MF

dalam gambar nampak cantik... hihihihi

Reply
avatar
Cikna delete July 12, 2015 at 1:37 PM

Jom join GA Cikna, Cikna nk cari 10blogslist b2b, sbgi rujukan utk mjls bln9 ni.....;-)

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com