BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Wednesday, May 7, 2014

Rasa Macam Orang Lain Bila Tak Bercermin Mata

Rasa Macam Orang Lain Bila Tak Bercermin Mata | Assalamualaikum... Hai reader blog Cik Ash, sejak 2 mejak suka sangat nak update blog ni. Hari ini Cik Ash nak kongsi satu cerita dengan korang iaitu Cik Ash sekarang sedang berjinak-jinak nak pakai contact lans ni. 

Rasa Macam Orang Lain Bila Tak Bercermin Mata

Bukan apa demi untuk membiasakan pakai contact dekat tarikh majlis Kahwin nanti sebenarnya. Pada mula-mula pakai memang janggal sangat first time pakai kan kemain susah akak dekat kedai cermin tu ajar Cik Ash gunakan contact lens ni.

Sebenarnya Cik Ash nak pakai untuk 3 bulan jer, lepas tu kembali pakai spek semula nanti, kalau raa best maybe teruskan bergilir-gilir dengan spek ke. Bila pakai tu kan rasa mata berpasir pulak. Masa nak pakai tu kemain susah tapi bila nak senang jer hahaha. Biasa la pertama kali cuba pakai kan.

Perkara yang paling lucu sepanjang Cik Ash pakai contact lens ni, ada perkara yang tak dapat Cik Ash adalah selalu bila Cik Ash naik bus nak pergi ataupun balik kerja semasa perjalanan tu selalu jer Cik Ash tertidur waktu tu, tetapi sejak pakai contact lens lain pulak jadi mata ni tak nak tertutup pulak asyik terbuka tak mengantuk langsung maybe sebab takut nak tutup la kut mana tahu dalam tertidur buatnya contact lens tu tercabut ke malu la hahaha. 

Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsi pasal contact lens jer pun, itu pun nak cerita dekat blog hahaha...JUmpa lagi nanti.

No comments:

Post a Comment