BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, August 11, 2014

Dapat Anak Saudara Baru yang ke 6


   Alhamdulilah kak ipar ekin iaitu kak nor isteri kepada abe mie dah selamat bersalin secara normal pada 10.8.2014.... kak nor dan abe mie dapat BABY BOY anak no 3 ni... kedua-duanya selamat n baik.... kalau ekin duk dekat mesti sampai nak tengok baby kak nor... tumpang gembira buat abe mie sekeluarga dengan kehadiran baby baru.... harap kita pun dapat mengalami macam tu.. doakan ekin cepat2 dapat baby... hihihi..... geram tengok baby orang rasa nak ada baby sendiri pulak...


 photo signature_4.gif

No comments:

Post a Comment