-->

Monday, August 11, 2014

author photo

   Alhamdulilah kak ipar ekin iaitu kak nor isteri kepada abe mie dah selamat bersalin secara normal pada 10.8.2014.... kak nor dan abe mie dapat BABY BOY anak no 3 ni... kedua-duanya selamat n baik.... kalau ekin duk dekat mesti sampai nak tengok baby kak nor... tumpang gembira buat abe mie sekeluarga dengan kehadiran baby baru.... harap kita pun dapat mengalami macam tu.. doakan ekin cepat2 dapat baby... hihihi..... geram tengok baby orang rasa nak ada baby sendiri pulak...


 photo signature_4.gif
your advertise here

This post have 0 komentar

Next article Next Post
Previous article Previous Post