-->

Tuesday, September 23, 2014

author photo
1st time ekin join giveaway kak mia... sebab utama ekin nak join giveaway ini nak memperkenalkan semula blog ekin ni.... dah lama blog ada problem dengan masalah feed... ekin sangat berterima kasih kepada kak mia atas bantuan dia blog ekin dah kembali pulih...

sesiapa yang nak turut serta join Giveaway 2014 dari Mialiana.com ni, jomlah pakat-pakat klik banner kat bawah ni. Syarat-syarat pun sangat mudah. 

Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButangFuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....
your advertise here

This post have 25 komentar

avatar
Unknown delete September 23, 2014 at 5:58 PM

balas kunjungan
done follow sini jugak
and gud luck

Reply
avatar
Umie Amirain delete September 23, 2014 at 9:23 PM

balas kunjungan...all the best & good luck yer...^_^

Reply
avatar
Ania delete September 25, 2014 at 11:30 AM

Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

Reply
avatar
yayaaa ismail delete September 26, 2014 at 9:17 AM

jom singgah blog yaya . sertai first segmen yaya , jom jom :) btw , goodluck for mialiana GA :)

Reply
avatar
Inlove-wanda.blogspot.com delete September 26, 2014 at 4:27 PM

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Giveaway Mialiana (10oct)
Giveaway Shad (20oct)

Reply
avatar
Iola delete September 27, 2014 at 11:29 PM

blogwalking dari segmen yang sama :D
all the best..

jemput bloggers untuk meriahkan lagi segmen GA yang akan berakhir 30 september ini :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Reply
avatar
Dingdang delete September 30, 2014 at 10:03 PM

Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
good luck :)

Reply
avatar
Dingdang delete September 30, 2014 at 10:04 PM

Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
good luck :)

Reply
avatar
Shad delete September 30, 2014 at 11:46 PM

shad balas kunjungan ke sini ya. good luck.. done follow sini :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Reply
avatar
Hani Rahman delete October 2, 2014 at 7:16 AM

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
Mia Liana delete October 3, 2014 at 5:16 PM

Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck (^_^)

Reply
avatar
Cekgu Norazimah delete October 4, 2014 at 4:21 PM

Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Reply
avatar
Shad delete October 7, 2014 at 11:58 PM

Salam sis, shad balas kunjungan dari ga yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Reply
avatar
Hidayah Mohamad delete October 8, 2014 at 11:46 PM

Good luck.

Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

Reply
avatar
Yun Sing delete October 23, 2014 at 7:24 PM

Singgah sini dari GA yang sama :)

Reply
avatar
Unknown delete December 30, 2014 at 1:32 PM

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post