-->

Thursday, October 16, 2014

author photo
Cash Out 8share First Time | Assalamualaikum...Alhamdulilah hasil gigih ekin beriklan-iklan dengan 8 share akhirnya ekin berjaya juga untuk cash out buat pertama kalinya dalam masa 10 hari... walaupun sedikit sangat berbaloi la leh gak dapat duit masuk dalam bank... hihihi... kena rajin iklan la... macam ekin time ingat share time tak ingat x share pun... kini ekin bersemangat ingin beriklan nak kumpul banyak-banyak lagi... hihihi...   

menerima permintaan tunai keluar

permintaan disahkan


wang tunai selesai keluar

ada yang nak join 8share ni? kalau nak, klik link INI.... register la dulu ya... hihihi



your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Siti Aisya Ibrahim delete October 20, 2014 at 3:43 PM

wahh ekin... bagi lah tahu berapa dapat...nak jugak tau...heheheheh :D

Reply
avatar
Cik Ash delete October 22, 2014 at 1:47 AM

@Siti Aisya Ibrahim

cash out rm50 jer... try sikit dulu... sbb 1st time kan... ni gigih nak kumpul lagi... hihihi

Reply
avatar
Farrah MF delete February 13, 2015 at 8:02 AM

Tahniah, ekin. Memang seronok jana income dgn 8share ni. Cuma kita kena rajin sharelah :)

Reply
avatar
Cik Ash delete January 17, 2016 at 6:45 PM

tu la kak farah kena rajin ni...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post