TICKER

Thursday, October 23, 2014

MENANG GIVEAWAY BY SHAD #1

MENANG GIVEAWAY BY SHAD   #1 | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. 
 

Patut la rasa teringin sangat nak buka blog malam ni... Alhamdulilah syukur ekin dapat 1st time  menang giveaway yang telah Cik Ash join brmula pada 25.09.2014 dan tamat pada  20.10.2014 Jam 11.59 malam lalu.. malam ni dah taw pemenangnya... seramai 110 orang yang telah join giveaway ini...  tak sangka no 77 tu memberikan Cik Ash rezeki dan tuah dapat hadiah Novel beserta autograf eksklusif daripada penulis... Cik Ash tak taw daripada penulis mana harap penulis yang Cik Ash minat hihihihi


Tahniah kepada semua pemenang.... nak tengok senarai pemenang kelik jer SINI







4 comments:

  1. Tahniah ekin...ayu menang jugak.. tp blm smpt nk tuntut lg ni..
    Heheheh

    ReplyDelete
  2. @hidayu ayumie

    sama-sama... tahniah gak buat ayu... ekin baru jer htr email...tggu la nti novel apa yg dapat...hihihhi

    ReplyDelete
  3. tahniah :D
    semoga terus dimurahkan rezeki :D
    Aminn.. :D

    ReplyDelete
  4. @sha dhira

    sama2 shad... tq gak sebab anjurkan giveaway tu n menang... :)

    ReplyDelete