Thursday, October 23, 2014

author photo
MENANG GIVEAWAY BY SHAD   #1 | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya. 

 

Patut la rasa teringin sangat nak buka blog malam ni... Alhamdulilah syukur ekin dapat 1st time  menang giveaway yang telah Cik Ash join brmula pada 25.09.2014 dan tamat pada  20.10.2014 Jam 11.59 malam lalu.. malam ni dah taw pemenangnya... seramai 110 orang yang telah join giveaway ini...  tak sangka no 77 tu memberikan Cik Ash rezeki dan tuah dapat hadiah Novel beserta autograf eksklusif daripada penulis... Cik Ash tak taw daripada penulis mana harap penulis yang Cik Ash minat hihihihi


Tahniah kepada semua pemenang.... nak tengok senarai pemenang kelik jer SINI







This post have 4 komentar

avatar
Unknown delete October 23, 2014 at 7:22 PM

Tahniah ekin...ayu menang jugak.. tp blm smpt nk tuntut lg ni..
Heheheh

Reply
avatar
Cik Ash delete October 23, 2014 at 9:33 PM

@hidayu ayumie

sama-sama... tahniah gak buat ayu... ekin baru jer htr email...tggu la nti novel apa yg dapat...hihihhi

Reply
avatar
Shad delete October 24, 2014 at 3:45 PM

tahniah :D
semoga terus dimurahkan rezeki :D
Aminn.. :D

Reply
avatar
Cik Ash delete October 24, 2014 at 7:27 PM

@sha dhira

sama2 shad... tq gak sebab anjurkan giveaway tu n menang... :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post