-->

Monday, October 6, 2014

author photo


hai pembaca blog ekin... ekin ada join Mini Giveway TengkuButang Embn Beauty House... Giveaway ini pun ekin tahu dari blog sis Mia Liana masa tengok kat dashboard tu ternampak entry sis mia post apa lagi ekin jon terus.. berbalik pada giveaway ini setiap giveaway mesti ada syarat-syarat.... ada tajaan sponsor dari blogger sama blogger....  ingin join giveaway ni sila klik banner kat bawah ini :




Tinggalkan link penyertaan korang di ....SINI 

Pemilihan Pemenang Adalah secara Random.org ...
HADIAH-HADIAH ADALAH SEPERTI BERIKUT :

NO.1
Jam Hiasan
NO.2
1 Paket Coklat Daim
N0.3
Bawal Cantum
NO.4
Bawal Channel
NO.5
Bawal Rose Ayu
NO.6
Keychain Comel untuk 2 pemenang





your advertise here

This post have 5 komentar

avatar
Norihanyusuf delete October 28, 2014 at 9:03 PM

Singgah bw sini dari segmen yang sama. Gud luck...^_^

Reply
avatar
Norihanyusuf delete October 28, 2014 at 9:03 PM

Singgah bw sini dari segmen yang sama. Gud luck...^_^

Reply
avatar
Hani Rahman delete October 31, 2014 at 4:44 PM

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
Yun Sing delete November 1, 2014 at 3:40 PM

Singgah sini dari GA yang sama :)

Reply
avatar
Cinta Muka Buku !! delete November 2, 2014 at 9:09 PM

Assalamuailaikum ! haii , Nad singgah dari segmen yang sama :) Goodluck awak and sudilah singgah belog kita yak ? ;)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post