-->

Monday, October 6, 2014

author photo
Perbezaan Antara Kucing Oyen Dan Sipol | Assalamualaikum...Hai pembaca blog, ni ekin ada nak share sesuatu tentang kucing ekin pelihara antara OYEN dan Sipol. dua ekor kucing ini banyak perbezaan walaupun  warna dia sama... hihihi.... kisah Oyen banyak ekin share kat blog ni sila baca ke Rindu Sama Meowwwwwwwww Oren dan ッSi Oyen Gendut Dengan Aksi Nakalッ sebab masa sini suka sangat update blog hihihi.... waktu masa sipol kebetulan blog ekin ado problem sibuk dengan kijo n bz dengan persiapan kahwin kurang sikit update pasal sipol kat blog banyak kongsi di facebook jer pic dia... hihihi... nak tengok aksi nakal sipol ekin share kat bawah ni sipol pelik sikit dengan ekor bersipol tu yang panggil sipol... adik ekin panggil sipol kasih... hihihi... rindu kat sipol macam rindu ko kasih jah.. hahhahaha..... kasih ekin ada sebelah doh loni....

 
         tengok la awe sipol ni tido xde tempat ko ea... tempat ore main komputer gak dia nak... macam2 gaya doh tido ni..

sedap sipol tido berselimutkan kain pelikat aboh......hehehhe

25/1/14(letih main nikus seekor dia.. dah pengsan pun.. hehhehe)


7/3/14(tengok la sipol... menganggu ore wat kijo jah... hehehhe..)


9/4/14 saya dah besar..hehhe... my bucuk #Sipol


GAMBAR INI MASA AMBIK MASA 19/5/2014  2 MINGGU NAK NIKAH HIHIHI


KALAU IKUT BANYAK JER PIC SIPOL DALAM SIMPANAN EKIN TAPI X MUAT LA NAK MASUK SEMUA... HIHIHI PILIH YANG COMEL-COMEL JER LETAK DALAM BLOG NI UNTUK KAWAN2 TENGOK...


your advertise here

This post have 7 komentar

avatar
Unknown delete October 6, 2014 at 11:19 AM

kalau da biase mmg boleh je cam dgn peel dorg kan walaupon fizikal same

Reply
avatar
Cik Ash delete October 6, 2014 at 11:30 AM

@hidayu ayumie tu la... macam peel dia orang ni... oyen dengan cara dia sipol dengan cara dia... hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 6, 2014 at 1:09 PM

@Akito Boron
Comel serupa tuan dia... hihihihi

Reply
avatar
Dunia Zumal delete January 30, 2015 at 8:47 AM

Alahai comelnye sipol dan oyen tu... zumal pun ada kucing nama oyen tapi hilang dah...

Reply
avatar
Cik Ash delete January 30, 2015 at 9:21 AM

@Dunia Zumal hihihihi... comel macam tuan dia la.... oyen ekin pun dah mati... tinggal sipol jah hok ada rumah tu... kalau ikut banyak jer ekin peliara semuanya mati.... kalau dibilang dalam 20 ekor la... huhuhu

Reply
avatar
Maria Firdz delete November 13, 2016 at 6:25 PM

Hilang stress kalau dapat layan keletah kucing ni..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post