Friday, October 10, 2014

author photo
Hai kawan-kawan ni ekin ada join satu Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A  yang dianjurkan oleh Nadya Shafiqa dan Alia Ali Ahmad 


Ini kata-kata yang ekin reka suatu ketika DAHULU  masa jatuh cinta dengan abang... hihihi..  apa yang ekin tulis itu luahan dari hati ekin.... Alhamdulillah ekin dan abang dah selamat diijab kabul pada 29.5.2014... 

Di Kala Hatiku Kesepian
Menanti seorang lelaki
Engkau datang mencuit pintu
Hatiku.....

Pintu hatiku tertutup untuk lelaki
Tetapi engkau hadir sebagai sahabat
Lama Kelamaan aku merinduimu
Seharian tak dapat sms dan call
Adakah aku telah jatuh cinta

Oh Cinta!!!
Kenapa engkau datang
Adakah cintaku kali ini
Cintaku yang terakhir

Ya allah kenapa aku mudah jatuh cinta
Ketemuilah aku dengan cinta diredhai Allah
Semoga Aku dan Dia
Menemui kebahgiaan dunia dan akhirat..

Akhirnya Aku dan Dia 
Disatukan dalam majlis yang indah
Cinta Halal Selepas Nikah 
Sweet sangat...  hihihi (tambah sikit) 

 

This post have 20 komentar

avatar
Cik nadya delete October 12, 2014 at 9:09 PM

wah. kiranyaa nk dkt 5bulan la kawen ye? baru jugak ni/ smoga kekal ke jannah ye :) sweet!

Thanks join dan goodluck :)
meh semak dan blogwalk --> SINI

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2014 at 9:15 AM

@Cik Nadyya

yup nak dekat 5bulan kahwin... hihihi... lama dah hahahha..... tq Nadyya.... Amin

Reply
avatar
khatyaiman delete October 13, 2014 at 1:07 PM

jiwangnya ayat..boleh nampak macam mn gaya baca nie..ngee..
membalaas kunjungan..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2014 at 10:26 PM

@khaty aiman

hihihiho.... ilham menulis masa tu datang t yg share....

Reply
avatar
Farrah MF delete October 14, 2014 at 2:25 AM

datang membalas kunjungan.
all the best, ye...

From FAMF Tower

Reply
avatar
Unknown delete October 14, 2014 at 10:35 AM

amboi ayat... oh cinta!
hahaha btw godluck yaaa. hehe dtg balas kunjungan dan isi tabung awk :D

Reply
avatar
Ayah Rie delete October 14, 2014 at 10:52 AM

assalamualaikum...
singgah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

Reply
avatar
Inlove-wanda.blogspot.com delete October 14, 2014 at 11:03 PM

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GA Sweet Sour by N/A (14oct)
Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete October 15, 2014 at 11:58 AM

Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

Reply
avatar
Unknown delete October 15, 2014 at 1:19 PM

balas kunjungan..sory lmbt berkunjung,,huhu,,selamat bersegmen..

Reply
avatar
Oshin delete October 18, 2014 at 2:28 PM

Sesi balas kunjungan. Good luck!
=)

Reply
avatar
Siti Aisya Ibrahim delete October 18, 2014 at 8:04 PM

singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

jindrisska.blogspot.com

Reply
avatar
Siti Aisya Ibrahim delete October 18, 2014 at 8:05 PM

singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

jindrisska.blogspot.com

Reply
avatar
Cik Ash delete October 20, 2014 at 3:27 PM

@Siti Aisya Ibrahim

terima kasih singgah... insyaAllah nanti saya balas kunjug n follow

Reply
avatar
Yun Sing delete October 23, 2014 at 5:11 PM

Aww.. so suweet :) Semoga sentiasa bahagia ^^ Singgah sini dari segmen yang sama :)

Reply
avatar
Unknown delete December 9, 2014 at 2:19 PM

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post